Зачинено Керивнику Проєкта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Курт Вейн

Козак
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
58
Реакції
17
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Курт Вейн
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги: Вітаю.
Прочитавши відповідь на дану скаргу Тут Розумію що слів гравців не достатньо. Так як я не самий порядний гравець. Але проводжу багато часу в грі буваю в різних місцях на карті і часто зустрічаються гравці з Нікнеймами які явно прошушують правила. Дуже багато новачків створюють ніким які хочуть. Цікаво чому я їх зустрічаю і і фіксую а адміністрація ні? Думаю тому що адміністрація чутка не виконує свої обов'язки.
Карту з адмінів просто так ніхто не контролює і то факт. Таке як нон рп драйв тим більше ніхто не фіксує і уже давно. Раніше мене ловили по декілька днів за нон рп драйв. Зараз катаюся особисто і часто зустрічаються других гравців які їздять по полях скорочуючи шлях від Дніпра до Києва чи від ТК до Києва.

На рахунок того що гравці йдуть з проєкта або переходять на інший сервер бо адміни не виконають свою роботу підтримую Александра в вище вказаній скарзі. Не можу сказати за фракції бо я без фракційний гравець.
Але мені теж є що добавити до його слів.
Така функція як швидкий репорт взагалі не потрібна. Тому що буває що на репорт відповідають по 10хв.

Адміни користуються телепортом заради власної вигоди і збагачення.
Наприклад. Тепаються між магазином полювання і угіддям. Тепаються в пошуку скарбів.
Тепаються після рестарту до скупника в Румунію щоб продати те що мають.
А гравець повинен брати транспорті і їхати. Це вважаю не справедливо .
Раніше теж таке було але адміни хоча б старалися не так відкрито це робити.
Невидимим працюють на роботі далекобійника.
Я розумію що їм теж хочеться виконати якісь квести завдання і просто пограти але коли вони йшли на адмінку вони чітко розуміли що їх чекає.
Доказів теж маю мало. Але їх зібрати дуже просто.
Тому що адміністрація навіть і не пробує ховатися. Все роблять відкрито і не боячись.

Тому я не погоджуюсь з відповіді ГА.
Можливо ГА просто не знає як адміністрація працює під час його відсутності.
Звісно я усіх під одну грибінку не беру є і ті хто виконають свої обов'язки. Але я не хочу вказувати на Нікнейми кожного хорошого і поганого.
Прошу звернути увагу на дану проблему.
Знаю проєкт з обнови 1.9. На 06 сервері майже від відкриття з переривами звісно по особистих причинах. Але таке враження що кожного разу все некомпетентніша, байдужа, не відповідальна адміністрація.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 24.12.2025

Діма Волковский

Поважний гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
352
Реакції
126
Бали
86
1. Адміністрація не патруль, вона не для того,щоб контролювати за гравцями, які їздять по НРД, якщо випадково побачили, тоді отримайте покарання так саме за інші порушення.
2 . Адміністрація теж гравці , які можуть розвиватися, а не раби.
3. Кількість адміністрації 20+- (з них онлайн 5+-)гравців 400-600 онлайн, кожному зробити тп не можливо в одну секунду.
4. На адміністрацію йдуть допомогати гравцям, коли їм вона потрібна, а не витирати носа, адміністрація має спец можливості, для найшвидшого реагування, але вони не супергерої.
5. Адміністрація теж люди, їм теж потрібно їсти пити, і ТД.
6. Адміністрацію не забезпечують скинами, автівками, грошима, і ТД тому вони мають право розвитку в грі.
7. В Румунію, адміністрація може тп , але продати товари ні, ви можете перевірити це тим, що поїдьте по НРД та спробуйте щось продати)
8. У скупника адміністрація не може нічого купити, так як не знаходяться в планах, можете перевіти на собі, вийти с клану та спробувати придбати товар)
9. У адміністрації немає пасивного доходу, ні бізнесу, ні гаражу, ні того ж житла. Тому використовувати спец можливості у вигляді ТП для переваги для себе від мисливства до магазину це є нормою, тому що часу у них мало, тому що є гравці які потребують допомоги. Вони цим нічого поганого не роблять не грі не гравцям. Так правилами це якби не дозволяється, але якщо подивитися на порушення кожного гравця, то більша частина адміністрації білі та пухнасті котики. У адміністрації теж є порушенням (помилки) тому що це життя, вони люди.
10. Ви спробуйте побути адміном,
Приходишь з роботи коли тебе там крутили як хотіли потім не на відпочинок, а вирішувати ваші конфлікти ( теж на роботу).
11. Гравці самі в змозі вирішити де їм грати, на цьому сервері чи десь на іншому .
12. Питання до праці адміністрації Є, тільки більшість віддає с повна себе гравцям.
13. В грі є такі структури як НПУ- які патрулюють та повинні ловити та виписувати штрафи за їзду по НРД, та інші порушення а не адміністрація.
Тільки НПУ не виписує штрафи, а пакує, що не налазе на голову, підставу найти можно завжди, але це беззаконня.
Є фракція СБУ яка їх майже контролює і ТД.
Ви можете написати заяву в НПУ, або до прокуратури на гравця та зробити все по RP.
14. Перш за все потрібно робити висновки з себе)
Можливо ви зрозумієте, та скарга пропаде та дасть можливість випити кави адміну,замість того, щоб читати так багато)

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

Діма Волковский вже не являється Адміністратором але він знає цю справу тому що відстояв великий термін Адміністратором і знає цю справу з середини. Він дуже гарно відповів на ваше звернення але я рекомендую вам спробувати себе на посаді Адміністратора щоб ви зрозуміли що не так і легко бути на даній посаді. Я як ГА даного серверу контролюю роботу адміністрації і не бачу порушень, так є помилки всі ми люди але вони швидко виправляються.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі