Розглянуто Керівнику, ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ambasadorik

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
409
Реакції
785
Бали
111
  1. Нікнейм адміністратора:НЕОФ (Всі сервера)
  2. Особистий нікнейм:Станіслав Флібюстер
  3. Суть скарги: Шановні ГА, ЗГА, вибачаюсь, що відразу пригаю через голову, але уже нагоріло!!! На кожному сервері створено по 100-200 кланів які сидять в афк, або іноді фармлять зброю за допомогою закриття партій,але я був лідером активного клану, наразі являюсь модератом одного з активного клану 6 серверу,який приймає участь у 99% всих ГПТ, івентів, бізварів, територій і тд...але починає діставати коли НН клан, кидає тобі бізвар за топ бізнес, знаходячись в низу турнірної таблиці (за ТОП 30, уже не дозволяє кидати бізвар), ми тратимо свій час, кошти що б приїхати та захистити даний бізнес, але цей...(чесно без матів тяжко придумати правильний вираз) НН клан не приїзджає....і за рухунку 0-0 бізнес переходить автоматично йому....за що?????? І знову потрібно тратити свій час, що б звязатись з адміністрацією, що б передали його зворотньо....хоча у них і без цього є дуже багато важливих питать. Друге, це те що на кожному сервері, буду писати наразі за наш більше ніж 100 кланів на 300-400 онлайну... ви шуткуєте? це майже кожен 3й гравець серверу виходить лідер клану, який може бути актив в НЕОФ?????? На сервері не повинно бути більше 30 кланів, і то рахую що це забагато....клани не для фарму зброї та грошей, клани для здобуття досягнень на сервері...завоювання картелей, територій, бізварів і тд...якщо буде безліміт кланів на сервері не буде активу в неоф...., чому на гта 5 обмежена кількість? Вірно що б неофіційні організаціїї не створювались заради того, що Я лідер клану і мені все рівно його майбутнє, завтра в ДС продам його.... . Збільшіть ціну в донаті за клан, заберіть за вірти...сервер уже працює, не давайте можливітьсть сворювати безліч кланів...Дане питання піднімалось ще при минулих ГС/ЗГС неоф, але рішення так воно і не прийняло. Шановна адміністрація, прошу ВАС прийняти дії що до даного питання, якщо так і далі буде продовжуватись то актив неофніційних організаній упаде ще більше, зато кланів буде 200+. Якщо потрібно завжди на в*язку, дякую за увагу
  4. Доказ видачі покарання неоф в курсі питання
  5. Дата походження: 2024-2025 як граю за неоф

Александер Андер

Поважний гравець
Реєстрування
25 Вер 2024
Дописи
130
Реакції
128
Бали
48
Підтримую. Потрібно хоча б системно врегулювати це питання — щоб клан, який не входить до топ-30, не міг накидати бізвар. Або ж зробити обмеження на сервері максимум 30 кланів.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю.

Зробивши повний аналіз ваших ідей ми створили документ в якому описали всі ваші побажання та покращення та передали цей документ на розгляд розробникам Ukraine GTA.

Дякуємо ваші за ідеї.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі