Джон Уікк
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Бер 2024
- Дописи
- 119
- Реакції
- 75
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур
- Особистий нікнейм: Джон Уікк
- Суть скарги: Вітаю шановний Сергій! Прошу розглянути дії адміністратора Дмитра Мінура, який видав мені покарання у вигляді муту на 60хв ні за що. Я подав оголошення у змі, але воно не працює. Усі гравці які рекламують щось у віп чаті, отримують одразу мут за рекламу у віп. На мою думку це не справедливо, адже кожен гравець, у якого є віп чат грає з преміумом. Хтось отримав його в рулеткі безкоштовно, а хтось донатить, щоб мати можливість спілкуватися з іншими гравцями у віп чаті. Я розумію, правилами проекту заборонена реклама у віп, але для цього має працювати змі, або хтось із адміністрації тимчасово має виконувати роботу змі. Отже, я з усією повагою запитав - Шановні Адміністратори, навіщо видавати мут за рекламу у віп, коли змі не працює? Може ви сядете? (в змі) І замість відповіді, одразу отримав мут на 60хв. При всьому тому, що багато гравців мене підтримали, покарання отримав тільки я. На мою думку це не справедливо і не шанобливо по відношенню до мене як до гравця і як до одного з топ донатерів. Я задонатив у цей проект понад 200 000грн і вважаю, що маю право задавати запитання адміністрації, тим більше для покращення гри і вирішення таких проблем. Дуже хочеться, щоб цей проект з кожним днем все більше розвивався. На 06 сервері і так дуже низький онлайн, а з таким відношенням, він стане ще меншим. Шановний Керівник проекту, прошу розглянути дану ситуацію та провести бесіду з адміністратором Дмитром Мінуром. А потім я чекаю вибачення від нього.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 24.07.2024