Розглянуто Керівнику Сергію Коваленку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
13
Реакції
19
Бали
8
Нікнейм дміністратора:-AC#4 Anticheat Development
Особистий нікнейм:Андрій Массімо
Суть скарги:

Звертаюся до Вас із офіційною скаргою щодо дій!

Мене було заблоковано античіт-системою AC#4 Anticheat Development на всіх серверах без попередження або належного розслідування. Переконаний, що дана блокування є помилковою та не має під собою підстав, оскільки я не використовував заборонених програм або скриптів.

Прошу Вас переглянути дану ситуацію, ініціювати перевірку дій , а також — у разі підтвердження неправомірності бану — зняти блокування та вжити відповідних заходів щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Окремо Додаю докази: які прикріпляю в оскарженні:(бану і відповіді тех.підтримки)

-тик
-тех.підтрим

А також додаю відповідь:Нажаль бан був не від нашої сторони а від Працівників МТА зверніться на оф форум!

Підкреслю,відповідь тех.підтримки казали очікувати: бан самостійно мають зняти коли буде виправлено Форум МТА.
Минуло майже пять днів з моменту бану нічого не вирішилось!
Так як мене не реєструє на їх оф Форумі я неможу подати апеляцію на оскарження Античіт або використання будь яких читів чи скриптів яких я незастосовував і як я маю вирішити дану проблему з Розбаном мого акаунту?

від 05/06/25 у бані!

Заздалегідь дякую за розуміння та об’єктивний розгляд мого звернення.​

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!
Це блокування, на жаль, не залежить від UKRAINE GTA, оскільки було ви його отримали зі сторони MTA.
На жаль, ми не можемо його зняти, або прибрати, згідно з офіційною інформацією від МТА, вони вже працюють над вирішенням цього питання щодо блокування невинних гравців, та блокування має згодом зникнути.

В даному випадку, потрібно лише очікувати, з нашої сторони ми можемо на період блокування взяти ваше нерухоме майно, для того щоб воно не злетіло, якщо це потрібно зробити зверніться до Головної Адміністрації вашого серверу у приватні повідомлення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі