Відмовлено Керівнику/Тех адміністратору/Головному адміністратору

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
95
Реакції
30
Бали
23
1. Майкл Моралез
2. SERVER
3. Шановний Головний адмінастратор/Керівник/Тех адміністратор Ukraine GTA!

Хочу ще раз звернутися до вас із проханням переглянути моє покарання.

Я повністю визнаю свою провину. Моєю найбільшою помилкою було те, що я передав свій акаунт іншій людині, чим порушив правило 2.4. На той момент я не знав, що ця людина використовуватиме стороннє програмне забезпечення, але чудово розумію, що це жодним чином не знімає з мене відповідальності. Саме я є власником акаунта, тому повинен був усвідомлювати всі можливі наслідки.

Людина, якій я передав акаунт, грала саме на 07 сервері, де й допустила використання стороннього програмного забезпечення. Водночас мій основний акаунт, у який я вклав найбільше часу, сил та ресурсів, знаходиться на 02 сервері. Саме там я грав практично з відкриття проєкту, розвивав свого персонажа та проводив більшу частину часу.

Я розумію, що блокування на всіх серверах є наслідком мого порушення, і не намагаюся уникнути відповідальності. Однак щиро прошу врахувати, що порушення було скоєне не на моєму основному сервері, а на 07 сервері людиною, якій я необдумано передав доступ до акаунта. Це була моя велика помилка, про яку я щиро шкодую.

Після цієї ситуації я зробив для себе серйозні висновки й можу впевнено сказати, що більше ніколи не передаватиму свій акаунт будь-кому, незалежно від обставин. Я усвідомив, наскільки серйозним є це порушення, і більше не хочу опинятися в подібній ситуації.

Я не прошу виправдати мої дії чи скасувати правила. Лише прошу дати мені ще один шанс. Якщо повне зняття блокування є неможливим, тоді дуже прошу хоча б розглянути можливість скорочення терміну блокування саме на моєму основному акаунті 02 сервера. Навіть якщо це буде 31 день або інший термін, який адміністрація вважатиме справедливим, для мене це означатиме можливість повернутися до проєкту, який мені справді дорогий.

Я повністю прийму будь-яке ваше рішення. Дякую, що приділили час моєму зверненню. Сподіваюся, що ви побачите моє щире каяття та дасте мені можливість довести своїми подальшими діями, що подібне більше ніколи не повториться.

З повагою Майкл Моралез
4. фото
5. 18.07.2026 (можливо помилка)

Вкладення

• 1784390369407.png
    1784390369407.png
    1.7 Mб · Перегляди: 13
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі