Розглянуто Керівнику проекту Сергію Коваленку - Андрій Корнюшин БАН 6000днів за продаж ігрової валюти...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Белый

Козак
Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
4
Реакції
11
Бали
6
1. Андрій Корнюшин для Сергія Коваленко бан 6000днів за продаж ігрової валюти.
2. Саня Белый id88733
3. Мені заблокували ігровий акк. На 6000днів без жодного доказу, без фактів передачі/прийому коштів, без факту передачі ігрового майна, скарг на форум, тим паче якихось грубих порушень правил серверу. Ситуація наступна я виклав обʼяву в ДС 03 про продаж свого бізнесу(СТО), мені відписав гравець з ніком Льоха Золото id876, поцікавився за ціну, я відповів, далі він попросив мій ТГ, я написав. Далі в ТГ він мені відразу запропонував продаж за реальні гроші, і він сам перший написав свою ціну яку він готовий заплатити, в мене є докази всього написаного тут мною(тобто переписки ДС і ТГ які Льоха Золото відразу повидаляв, але скріни я робив відразу для страховки та доказів надалі) обовʼязково надам кому потрібно для прояснення і вирішення цієї неприємної ситуації та сподіваюсь що покарання видадуть саме тому хто дійсно цього заслуговує. Далі я не давав згоду що домовились, продаю. - я відповів «відпишу пізніше» відповів я так тому-що я сам хотів повідомити керівників про це порушення тому-що знав що це заборонено правилами серверу, тільки не знав як це правильно зробити і до кого звернутись, і чекав свого товариша по грі щоб з ним порадитись як і до кого це правильно зробити- а взагалі я не збирався нічого продавати за реальні гроші, тому-що ця гра мені дуже сподобалась і настрій в мене був іти тільки далі, розкачувати акк, збирати гроші на кращий бізнес і багато чого другого, а так на данний момент я втратив все що в мене було… і вважаю що це все не по своїй вині. На цю людину «Льоха Золото» на форумі є достатньо скарг з аналогічними ситуаціями прошу переглянути та винести справедливе рішення по цій ситуації, усвідомлюю що був не правий що відразу не повідомив адмінам, я ніколи грубо не порушував правила сервера і надалі навіть не думав порушувати. І ще прошу Вас провести службову перевірку яким це чином мене вчора забанили а сьогодні моє СТО уже належить цьому ж Льоха Золото id876, як так? Навіть якщо мене забанили, бізнес злітає коли в ньому 2-3 дня не поповнюють товари, або ж він переходить у власність держави якщо закінчився срок оренди і тільки тоді відбувається зліт, товарів у мене було з моменту бану придостатньо, срок оренди точно не скажу але на 3-5днів він 100% був проплачений, чи можливо я десь в чомусь не правий??? І тут сьогодні без зьлоту через агенцію як це зазвичай відбувається, моє СТО переходить у власність людини яка перша порушила правила запропонуваши мені реальні гроші за ігрове майно(і я qого не продав, і по факту ныде навыть не сказав що згоден продати) по логіці тоді його повинні були також відкинути за таку пропозицію, і виходить так що ця людина в тому же ДС 03 уже сьогодні продає це ж саме СТО яке до нього потрапило взагалі непонятно яким чином. Прошу покарати всіх причетних і видати справедливі покарання всім учасникам які на це заслуговують та причетні до махінацій, продажу ігрової валюти/майна, зловживанням службовими обовʼязками. Дякую за увагу та сподіваюсь на справедливі покарання. Я відкритий та готовий для обговорення цієї ситуації, навіть з нетерпінням чекаю на це.
4. Докази прикріплюю нижче. - скріни з переписок ТГ і ДС надам в особисті щоб це не розцінювали як видачу конфеденційної інформації.
5. Дата від 08.08.2024

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    532.6 Кб · Перегляди: 92
  • 11.jpg
    11.jpg
    746.3 Кб · Перегляди: 87

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю!

Ви спробували продати ігрове майно за реальні кошти,порушивши правила проекту,про що свідчять прямі докази.
Ваше майно було конфісковано, покарання було зменшено до 30 діб.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі