Ambasadorik
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 3 Кві 2024
- Дописи
- 409
- Реакції
- 785
- Бали
- 111
- Нікнейм адміністратора:UGTA
- Особистий нікнейм:Станіслав Флібюстер
- Суть скарги: Шановний Олег, прошу Вас перерозглянути правила нападу на ВЧ, почнемо з 2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Виняток: якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
Зауважте! Нападаючи одноосібно ви ризикуєте отримати покарання, тому закликаємовпевнитись у кількості 5 осіб на ВЧ, або нападати на територію у кількості 5 осіб, а не одноосібно.
Примітка: кількість нападників враховується під час перетину забору, іншими словами якщо на ВЧ знаходиться 4 гравці з неофіційної організації/без організації, і ще 1 гравець добігає із-за території, це буде вважатись порушенням, тому, що 5 гравців мають перетнути забор одночасно, за короткий термін часу. напади на вч проходять основну частину часу це іноді в 20.00-22-00 та основну частину це 00.00-02.00 коли актив на сервері падає(в інший час рідко виходить , проводяться бізвари, території), зібрати 5 людей з клану для нападу іноді складає велику проблему( говорю як модератор одного із самих активних кланів серверу), допустимо зібрали, напали і під час нападу убили 2х людей, уже напасти на вч ще більша проблема тому, що потрібно знову шукати 5 неофів для нападу….а це уже на хвилинку 8 людей. А якщо знову вбили то і на порядок більше. Між кланами війни, і не кожен бажає що б ворожий клан заволодів зброєю та наркотичними речовинами які потім же будуть використані проти нас. тому вважаю що потрібно зменшити кількість як було раніше до 3х нападаючих, враховуючи те, що напад на вч став доволі тяжче, зробити бомбу, домовитись з держ структурами що б відкрили ворота, обовʼязково що б було авто(інакше ти не зможеш красти ящики). 2.8. Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 30 хвилин Який може бути час для нападу? Держ структури повинні завжди буду в готовності що на них нападуть, а не 2 години «чілити» та 2 години …також нічого не робити, тк написав вище основний час нападу. А резону нападати в світлий час не має, тому що час нападу відомий і дуже багато держ структур. Вважаю що потрібно час прибрати, і з цим погоджуються як неоф так і більшість держ організації, для підняття активу.
2.9. Заборонено вбивати гравця після спавну або коли гравець біжить з медпункту до казарми у цивільному. | Деморган 40 хвилин
Виняток: дозволено лише коли гравець дістав зброю або здійснив напад або відбіг від точки спавну та пройшло 30 секунд. Дане правило це нонсенс, після зміни вч. Розповім чому: казарму перенесли до бункеру(майже в притик) , медпункт знаходиться відразу ж в казармі. Виходячи з цього, військовослужбовець після смерті вилікувався, взяв зброю і в нього 30с СК, він виходить собі вільно з казарми, вільно займає позицію і починає стріляти, набиваючи КД неоф на використання зброї та наркотиків. Дане правило навіть не знаю як вірно змінити, але 30 секунд це овер, максимум 5-10 що б зорінтуватись де він знаходиться, або підбігти в сторону плацу/укриття. 2.13. Заборонено ремонтувати забор, під час того як поблизу знаходяться гравці з неофіційних організацій. | Деморган 45 хвилин Дане правило трактується так як кому вигідно, будучи на стороні держ, я б трактував що я неоф не бачу можно ремонтувати… ШИКАРНО… неоф що б зробити вибухівку витратили 2кк+ ( покращений метал…я навіть не буду використовувати, його вибити з роботи це не реально), прибігає держслужбовець і ремонтує за 4 ремкомлекти… ВАУ… Те що випадає з ящиків на вч, не окуповує витрачені кошти для створення вибухівки (буду чесний навіть не робив її принципово, завжди залітаю або домовляюсь) Виходячи з вище вказаного, прошу провести глобальні зміни В правилах…, ах да забув якщо клан нападає, у них є кланівські авто… чому не має можливості використовувати багажники, не тільки для вч, на ті ж самі території, бізвари і тд…зробити як склад, і давати доступ до використання багажників. також раз написано дане повідомлення, то вкажу відразу неоф беруть крадуть ящик зі зброєю та не мають можливості його покласти, крім як в авто… не логічно, бігати з ящиком…я б кидав ящик (хай пропадає якщо його кинув) і захищався, а не бігати як мішень по вч(єдина можливіть тоді або померти або перезахід(що заборонено правилами)). Також після обнови відразу залетіли на вч в кількості 6-9 осіб, і ограбували за 15-20 хв, а саме винесли 900000 патронів , потрібно зменшити кількість вкрадених патронів на вч з 5000, до 500 образно… Дякую за увагу, якщо потрібно готовий піти у войс та більш конкретно розповісти дану проблему - Доказ видачі покарання: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-нападу-на-військову-частину.39360/
- Дата походження: 28.08.25