Розглянуто Керівник,спец адмін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руби Фьюз

Козак
Реєстрування
17 Лют 2026
Дописи
5
Реакції
14
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Руби Фьюз
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов
3. Суть скарги:
Доброго дня!

Я не розумію, що відбувається і з якого часу почали карати без скарг. До того ж уночі я стояла на Центральному ринку в АФК, а мене покарали. Після виклику адміністратора він відповів, що докази є в логах. Але чому тоді покарання щоразу застосовуються вибірково і лише після того, як конкретно назвали нік гравця? Це не перший випадок. Щоразу покарання отримують певні люди, а не всі, хто брав участь, і з яких пір переглядати логи без причини стало нормою?

Чому ЗСУ не веде фрапс і не завантажує його на форум, а продовжує творити безлад разом із тими, хто викрадає, розставляє бетонні стіни та обливає водою? Але чомусь логи ЗСУ не переглядаються, і полковники за це не несуть покарання. Ми всі згодні нести покарання, але лише тоді, коли це задокументовано, а не коли вибірково карають певних людей, а ЗСУ залишається безкарним, тому що для них це розвага.

Чому мене покарали сьогодні, а не вчора? Чому інший адміністратор не покарав мене за це порушення? Чи тепер можна карати тоді, коли адміністратор цього захоче, у будь-який час? Я готова нести покарання, але разом з усіма людьми, які там перебували, а не щоразу відповідати за всіх людей, яких я навіть не знаю.

Давайте тоді переглядати логи ЗСУ, коли хтось бере спецтранспорт і встановлює бетонні блоки, щоб усі несли покарання. Також потрібно карати всіх гравців, які щось беруть і перебувають там, а не лише тих, до кого в конкретного адміністратора є особиста неприязнь. І змушувати ЗСУ вести фрапс і подавати його на форум, а не просто бігати, розважатися та затримувати гравців. Полковники зобов'язані за це відповідати і щось робити, а не перекривати входи та виходи.

Вимагаю справедливості до всіх, а не лише до окремих людей, які не догодили конкретному адміністратору.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1781792194761.png

photo_2026-06-18_17-12-25.jpg
photo_2026-06-18_17-12-29.jpg
photo_2026-06-18_17-12-32.jpg
photo_2026-06-18_17-12-34.jpg

5.Дата порушення: 18.06.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,204
Реакції
615
Бали
253
Вітаю.

У ЗСУ в нічний час не є робочою зміною, тому, як ви розумієте, співробітники можуть бути відсутні в мережі. Водночас сам факт їхньої відсутності не надає права порушувати встановлені правила сервера.

Також зазначу, що спиратися виключно на логування дійсно недостатньо для повноцінного встановлення всіх обставин ситуації. Проте під час перевірки було встановлено факт порушення пункту 2.7 правил, а саме пограбування ВЧ заборонений час.

Тому, незалежно від способу виявлення порушення, сам факт його вчинення залишається підтвердженим, а видане покарання - обґрунтованим.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі