Розглянуто Керівництво ДКВС // Неактивність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
1. Нікнейм лідера/заступника:
Керівництво ДКВС - Генерал Жека Голова та Полковник Денис Фростік

2. Особистий нікнейм:
Метью Дефо

3. Суть скарги:
Нещодавно я вступив в ДКВС та за весь цей час, активності від Керівництва не побачив. Пробував поспілкуватись з ним в ДС, на що отримав повний ігнор, що від Генерала, що від Полковника. Банально навіть не отримав роль в ДС та посилання на ТГ групу. 01.09 числа Генерал зовсім не зайшов у гру (заявку на неактив він не подавав), Полковника я бачив в мережі пару хвилин, але за ці хвилини нічого від нього зроблено не було. Я розумію, що у кожного є свої справи та можуть бути якісь проблеми, але не зайти хоча б для того, щоб переглянути пару анкет та провести швиденько заплановане підвищення, я думаю можна знайти час. Багато, хто бажає вступити в ДКВС, багато, хто бажає отримати підвищення та не втрачати КД, багато, хто хоче хоча б звільнитись, але на все це у Керівництва не з'явилось часу. Можливо я помиляюсь, але без втручання адміністрації на жаль знайти іншого вихіду із ситуації я не зміг. Прохання провести бесіду з Керівництвом та вирішити цю проблему.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Клац

5. Дата походження:
01.09.2024

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:

З лідером - буде проведена сувора бесіда на рахунок даного інциденту.
Заступник лідера - був в онлайні 01.09.24 та він гарно виконує свої обов'язки.
Також хочу зазначити що зараз у нашій країні нестабільні графіки зі світлом,та у лідера можливо не було світла щоб зайти у гру.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі