Розглянуто Керівництво МОЗ Х // Неактивні та безвідповідальні!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
99
Реакції
122
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: Владислав Барабан
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Баранецький [16155]
  3. Суть скарги: Наше вельмешановне Керівництво МОЗ несправляється з своїми обов'язками та безвідповідально ставиться до них.По перше ми зауважимо їх роботу в Discord,я подав форму на отримання ролі ще вчора о 18.52 яку мені досі ніхто невидав.По друге наше Керівництво неактивно відвідує гру оскільки я поки небачив ще їх в грі окрім Хелін Найт та Софії Діпер.Наразі Лідера МОЗ Владислав Барабана я небачив у грі ніразу,мені це нагадує одну картину із ЗСУ коли Зами Лідера працюють а сам Лідер незявляється у грі.Також я вже другий день неможу підвищитись оскільки я неможу знайти людину яка в мене може прийняти іспит,а коли я ту людину знахожу в списку онлайн людей в Фракції (F3) то мені звісно відповідають 10-10 (це означає заперечення) але в цей час та сама персона на 10 званні бігає по палатах та навіть нікого нелікує (хоча на підвищення з 1 на 2 звання КД складає 0 днів,тобто по моїх розрахунках я мав би сьогодні мати 3 звання).Вчора в вечірній період я один раз замітив Хелін Найт але пізніше в палатах я один стояв та лікував велику кількість пацієнтів (це дуже складно робити одному на все Міністерство Охорони Здоровя).Ну Тому яб попросив наших Слідкуючих за МОЗ приглянути за роботою Керівництва МОЗ а найбільше за Лідером оскільки проблеми в неактивній Фракції починаються заме з Лідера та його роботи.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Discord (невидача ролі) ,нажаль фіксації неактиву Керівництва в грі немає тому що я і небачив наше Керівництво.
  5. Дата походження: 22.12.23

Останнє редагування:

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, хоч конфлікт з лідером вже вирішений, надам вам відповідь
Я та слідкуючі, бачимо роботу, зміни і т.д у організації МОЗ, тому казати про неактивність та бездіяльність підстав немає

На рахунок ролі у Discord, продивившись канал "Форма подачі на роль", роль МОЗ була видана всім, окрім вас тому можна сказати, що це просто неуважність, з таким питанням варто було б звернутися до лідера/заступників та вирішити його(роль вам вже видали)

На рахунок старшого складу організації, лідером/заступниками буде проведено бесіду, для недопуску таких ситуацій

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі