Назар Коноба.
L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
- Реєстрування
- 19 Кві 2024
- Дописи
- 166
- Реакції
- 395
- Бали
- 108
1. Нікнейм лідера/заступника: Метью Дефо, Джейсон Кінг
2. Особистий нікнейм: Назар Коноба
3. Суть скарги:
Я зобов'язаний знову звернутися до вас щодо ситуації, яка виникла в НПУ, а саме стосовно дій Генерала Метью Дефо. На жаль, вже довгий час з його боку спостерігається предвзяте ставлення до мене. Причини такої поведінки остаточно невідомі, однак є підстави вважати, що все почалося після того як він отримав догану через випадок булінгу в чаті, в якому принижував мене разом із іншими Полковниками, підполковниками та Майорами. ГС та ЗГС мають докази цієї ситуації.2. Особистий нікнейм: Назар Коноба
3. Суть скарги:
Незважаючи на попередні скарги, ситуація не лише не змінилася, а й погіршилася. Генерал Дефо відмовляється звільняти мене по переводу, аргументуючи це тим, що має на це повне право. Більше того — був виданий Наказ №001, який забороняє мені переведення до СБУ, попри те, що дозвіл на це вже було надано. Цей наказ суперечить закону, і згідно зі статутом МВС, полковники мають право його не виконувати.
Є підозра, що мною хочуть маніпулювати, наприклад, перевести до ЗЧС на 90 днів — так само, як раніше це було зроблено з Адамом Хомсом. Варто зазначити, що від моменту призначення Метью Дефо Генералом, він почав звільняти або "зливати" людей, з якими мав особисті конфлікти.
Генерал неодноразово дозволяв собі образливі висловлювання, провокації, приниження у бік працівників та неодноразово порушував етику поведінки посадової особи. Доказів його провокацій немає, адже відеофіксація відсутня, однак на висловлювання інших — матеріали в нього завжди знайдуться. Це створює враження вибірковості підходу до доказової бази.
Також хочу звернути увагу на ситуацію від 22.06.2025, коли мені видали догану за те, що я нібито не перебував у спецзв’язку, хоча перед цим у мене самовільно була знята роль НПУ. Це виглядає як слив.
Я не заперечую, що в мене були порушення, але я завжди їх визнавав і виправляв. Я працював у різних фракціях — ЗСУ (2 роки), Генералом ДКВС, Підполковником СБУ, Полковником НПУ — і завжди прагнув до конструктивної комунікації. У той час як Дефо постійно принижує, зловживає владою та чинить психологічний тиск, зокрема, на підлеглих, що бояться відкрито висловитись проти нього.
Більшість Полковників, з якими я раніше мав чудові стосунки, змінили до мене ставлення після впливу з боку Метью Дефо. На жаль, це говорить про потенційне маніпулювання та навіть шантаж.
На завершення зазначу, що я готовий до співпраці й не маю наміру уникати відповідальності. Але ситуація, що склалася, вже давно вийшла за межі професійного етикету і потребує об’єктивного розгляду. Якщо вона не буде вирішена, я залишаю за собою право звернутися з офіційними скаргами до відповідних адміністративних структур, включно з вищими органами проєкту.
Додатково: Поки я писав скаргу Генерал звільнив мене з ЗЧС і питання від коли за порушення 3 пунктів дають ЗЧС дуже цікаво
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази є в ГС та ЗГС Держ в лс в тг, наразі не можу сюди скинути бо не дома.
5. Дата походження: 22.06.2025
5. Дата походження: 22.06.2025
Останнє редагування: