Павло Тупісь
Новий гравець
- Реєстрування
- 23 Кві 2024
- Дописи
- 40
- Реакції
- 2
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Керівництво ПРОЕКТА
- Особистий нікнейм:Павло Тупісь
- Суть скарги: Не коректні відповіді в скаргах так як відповідають в скарги які пишуть на адміністрацію не добавляючи відео докази до скарги на адміністратора так як ігрок повинен ознайомитися з відео доказами свого порушення так як якщо ігрок не буде ознайомлений з відео доказами то не може знати чи блат то чи ні бо в моєму випадку мене кікнули зі серверу за ФАРМ ЗП хоча я був в афк 1 хв і мені ніхто ні чого не казав чи я тут чи ні відео доказів немаю так як в цей момент монтирував скаргу на ігрока вот жалоба Тик дальше я написав жалобу адміністратора який кікнув мене по причині ФАРМ ЗП хоча мене не питався в голосове чи я тут хоча міг бути баг проекта який всі знають що деколи хтось каже то в тебе може бути його не чути відповили мені в скарзі ЗГА 02 сервера винисла вердикт що мене попереджували хоча в мене не було чути нікого і ніяких відео доказів не було надано ще один момент забанили мене на 10 днів за причиною ОСК Рідних хоча я не кривдив не ображав рідних ігрока я обжаловав мені відповідають ГА 02 сервера що Покарання видано коректно, стосовно причини з адміністратором буде проведено бесіду.Кількість днів не буде зменшено. Мені замінили на Неадикватні висловлювання бан мені залишили 10 днів Тик прошу розібратися з Керівництвом серверу на дану тему.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):все розписано з верху.
- Дата походження:30.06.2024