Розглянуто Керівництво // Погане ставлення що до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вячеслав Мальтаро

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
186
Реакції
98
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Керівник.
  2. Особистий нікнейм: Вячеслав Мальтаро
  3. Суть скарги:
  4. Шановні розробники,

Я звертаюся до вас як звичайний гравець 02 серверу, який досі пам'ятає часи, коли 01 сервер тільки виникав. З моменту старту проекту я був активним учасником і дивився, як він розвивався. Але останнім часом я відчуваю велику розчарованість та неповагу до спільноти.

Великою подією стало звільнення Івана Громова з посади Головного Адміністратора. Незважаючи на те, що я не можу повністю оцінити причини цього рішення, ви втратили цінного члена команди. Іван завжди прагнув покращення проекту та знаходився відданим своїй роботі. Його тісно злагоджений адміністративний склад виконував свої обов'язки на високому рівні, і хоча іноді траплялися неполадки, вони завжди швидко виправлялися. Однак зараз я відчуваю, що рівень професіоналізму адміністрації зменшується.

Сьогодні, 07.03.2024 року, коли я зайшов у гру, мені дісталася новина про блокування Машулі Громової, яка, на мої думку, та думку інших людей, виявила велику відданість та професіоналізм у своїй роботі. Її бездоганна працездатність і бажання допомагати гравцям у всіх справах заслуговує на особливе визнання та повагу . Тому блокування Машулі без належної причини є не лише несправедливим, але й справжньою неповагою до її внеску в життя проекту. Це залишає багато питань стосовно справедливості адміністрації, що потребує негайного вирішення та уточнення відповідальних осіб.

Також не можу не згадати подій, які відбулися вчора, коли, здається, відбувся мітинг щодо звільнення пана Громова. Проте, суть не у самому факті його звільнення, а у тому, як реагували гравці взагалі. Я, якщо не помиляюся, спостерігав за питаннями, які ставив Сергій Адерлі. Він, можливо, не висловлювався чітко, але з усією відповідальністю приводив свої аргументи та прагнув зрозуміти ситуацію. Проте після його виступу, коли спеціальний адміністратор зайшов на майданчик, після лише 15 хвилин, з'явився новий Головний Адміністратор і не дав гравцям можливості висловити свої думки. Що сталося з Сергієм Адерлі, все просто ГА його заблокував навіть не хотів його слухати. Ці події викликають серйозні сумніви щодо чесності та прозорості в діях нового керівництва.

Ці останні події викликають велику занепокоєність. Ви, як розробники, завжди мали велику підтримку від гравців, які віддавали час та енергію для розвитку проекту. Проте останні дії руйнують цю довіру. Ви ніколи не слухаєте гравців та не ділитеся своїми планами та інтересами, а завжди відсилаєте на форум.

Сподіваюся, що ми зможемо відновити взаєморозуміння та співпрацю між адміністрацією та гравцями.

З повагою, ВМ
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 07.03.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Стосовно дій які відбувались, було створено мітинг стосовно звинувачень, які не відповідають дійсності.
Також додатково стосовно старого Головного Адміністратора 02 серверу, Івана Громова, якого було знято з посади у зв'язку з наступними порушеннями: Використання адмін прав у своїх цілях, просуванню гравців,злив кондифіційної інформації
Стосовно гравця Машуля Громова, вона була заблокована, через те, що від початку гри на даному сервері склалась наступна ситуація, на той момент Головний Адміністратор 02 серверу, попросив адміністрацію скинутись коштами на розвиток даного гравця, це є не справедливо по відношенню до інших гравців.

Тому облікові записи було заблоковано.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі