Егор Прочаев
Шановний гравець
- Реєстрування
- 22 Вер 2023
- Дописи
- 62
- Реакції
- 44
- Бали
- 21
- Нікнейм лідера/заступника: Таїсія Іваненко, Віолетта Карпенко
- Особистий нікнейм: Єгор Прочаєв
- Суть скарги: Шановна адміністрація 3-го серверу, прошу вас звернути увагу на діяльність заступників. Сьогодні, отримав догану за порушення статуту 2.1, що не заперечую, оскільки дійсно вживав брутальні вислови в рацію, за що звісно і отримав це покарання... З боку заступників, теж побачив деякі порушення про що повідомляв адміністрацію, можливо аміністрація покарала або зробила зауваження цим заступникам, про це я не можу знати, але у вечорі я отримав вже друге покараня у вигляді звільнення, за цей ж самий проступок, тому що їм так захотілось... Я наголошую на тому, що адміністрація знає, що це далеко не самі порядні та правильні заступники, які порушують правила так само, але поважаючи час один одного, ми не можемо звіляти гравців, бо нам так захотілось, тим паче що покарання вже було видане, та у вечорі з лідером була розмова про те, що я буду знімати догану, в загальному тг каналі СБУ К. Я розумію, що на посаду поставили двух подружок, але це не знімає з них відповідальність за вчинки й рішення котрі вони роблять і я вважаю, що їх посада не дає змогу уникати покарання і робити те що взумається. Тому прошу повернути мене на посаду, та покарати заступників за їх некомпетентність у вирішенні цього питання. Наголошую на тому, що будучи заступником, можу здогадуватись, як проводять бесіди з лідерами/заступниками, тому прошу видати саме покарання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:18.11.2024
Останнє редагування: