Розглянуто Керівництво СБУ м. Київ + слідкуючий // незрозуміле зняття з посади // для ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Вер 2023
Дописи
41
Реакції
77
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Мартін Хаймарс, Таїсія Іваненко
  2. Особистий нікнейм: Ігор Холланд
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація! Ситуація така, вчора було призначено обзвон на 20:30 на пост підполковника СБУ м. Києва, але з якоїсь причини його було перенесено на годину вперед. (тобто, 21:30). Ну, здавалося б, нічого страшного, пройшов обдзвін на посаду і тут трапилася ситуація: Ми чекали півтори години (до 23:00), пройшли обдзвін, заходимо в гру, на що, полковник Таїсія Іваненко, яка перебуває в грі, відповідає що я Вас підвищувати не буду. Уже неробоча зміна, я перебував за формою і висловився некоректно, тим самим порушивши субординацію. Але, з огляду на обставини, я б хотів уточнити, що всі ми люди і у всіх все таки є емоції, враховуючи напружену ситуацію зараз зі світлом (проживаю в Одеській області і світла майже немає). Далі, я зв'язуюся в телеграмі з іншим полковником, а саме Віолетою Карпенко, і вона погоджується мене підвищити, на що Таїсія Іваненко просить її зайти в лс (підвищення після цього я так і не отримав). Зрештою, вона робить відкат і скидає його Джеймсу Вальтеру, який стежить. На що, Джеймс Вальтер дає мені усне попередження так само ввечері, з чим я впринципі був згоден. З ранку, а якщо бути точніше о 9 годині ранку, з цієї ж причини він видає мені догану. Я, повернувшись додому, о 2 годині дня, пишу йому в приватні повідомлення, щоб не подавати скаргу на форум і вирішити ситуацію, на що отримую ігнор, далі я йому пояснюю ситуацію, пов'язану з доганою, на що він вириває з контексту мої слова і нічого далі не відправляє. Після ситуації минає година і він мене знімає, цитую: «Ігор Холланд не пройшов випробувальний термін та знятий з посади підполковника», відразу нав'язується питання, як я його міг пройти, якщо я навіть не отримав звання? Ну це гаразд, але тут і наступне питання, чому ж я його не пройшов? Напевно тому що адміністратор у «хороших» стосунках із полковником Таїсією? А я поясню, чому я так думаю, процитую те, що мені написала Таїсія Іваненко:
    «Навіщо ГС Держ? Це рішення було ухвалено мною, Генералом та Слідкуючим, тому що говорити до Полковника Типуха, потім говорячи, казати «***********************************, підвись» І це все за формою. Тому і прийнято рішення вас зняти з випробувального терміну, якщо щось не подобається, то будь ласка чекаю на себе на Генерала і Слідчого скаргу, але у нас є всі докази і якщо ГС ЗГС Держ попросить їх ми і покажемо. Ферштейн?»
    1. OOC чат, тобто телеграм, не стосується гри, а це було в особистих повідомленнях куратора.
    2. Відповідь щодо виразу, я дав вище. Визнаю, моя помилка.
    Я вважаю, що полковник Таїсія Іваненко, не знає, як працює РП, оскільки її поставили за довірою, а також хотів зазначити, що лідер (витяг з правил лідерів: Лідер (керівник) - особа, яка керує і несе відповідальність за ввірену організацію перед адміністрацією сервера і всім сервером загалом. Лідер - це особа фракції, яка зобов'язана поводитися належним чином лідера і подавати приклад підлеглим.) ймовірно, погано справляється зі своїми обов'язками, якщо дозволяє поводити так своїм заступникам, і допускає такі конфліктні ситуації...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1. Таїсія дуже не хоче щоб я отримав підвищення
    2. Усне попередження Вальтера , *тиць*
    3. Незрозуміла догана від Джеймса Вальтера після попередження
    4. Особиста переписка с Джеймсом Вальтером
    5. Незрозуміле зняття
    6. Пояснення Таїсії
    7. Лідер вирішив відкрити заявки знову, не вирішив ситуацію
  5. Дата походження: 22.11.2024 22:10

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
На розгляді !
Запрошу докази у заступника та надам відповідь протягом 24 годин.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.
Вашу проблему було вирішено у діскорді.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі