Розглянуто Керівництву/робота 1+1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: робота 1+1
2. Особистий нікнейм: Хірокі Убитий
3. Суть скарги: Я Хірокі. Гравець UKRAINE GTA. Чому пишу цю скаргу? Так-от на мою думку фракція 1+1 не потрібна. Через те що гравці мають тепер очікувати поки держ фракція 1+1 розгляне їхнє повідомлення. За сьогодні мені було відмовлено більше 5 разів моє повідомлення. На скільки я зрозумів через те що я писав не по формі,або держ. організація не знали що таке цешка, а саме Продам цешку фул 4-5 мені було відмовлено - хоча їх робота заключається в тому щоб переробляти повідомлення і писати їх правильно. Чому я пропоную забрати цю роботу?По-перше Як я і говорив проходиться очікувати доки твоє повідомлення розглянуть і напишуть в чаті, по-друге працівники держ. організації перекручують слова, на мою думку ця робота є лишньою, тому що є багато машин,вінілів, гравці напишуть повідомлення а працівники його відмовлять бо не знають що це так само я і сьогодні написав цешка. По-третє організація 1+1 перекручують слова, а саме сьогодні я писав багато повідомлень в 1+1 тому-що продавав 2 своїх авто, а саме я написав Продам 2 мерседеса C63s повністю тюнінговані, працівник 1+1 Павло змінив моє повідомлення на таке Продам т/з " Mersedes G63" хоча в мене С63s і не одну а дві. Також чат забивається спамом через те що після повідомлення пишуть Відреагував працівник і т.д.По-четверте вміщається написати тільки 3 повідомлення і навіть не втсигаєш набрати по номеру як воно зражу ж пропаде. На мою думку булоо би краще зробити в телефоні 1+1 щоб гравці самі могли писати їхні повідомлення і його ніхто не переробляв. Я розумію що це лишня робота адмінів що вони мають перевіряти повідомлення через те що новенькі гравці пишуть замість тисячі к замість мільйона - кк і адміністратори їх мутять.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
- скрін того що поміщається тільки 3 повідомлення

Останнє редагування:

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, передаю вашу скаргу керівництву.

Страх Мінорі

𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐅𝐚𝐦𝐐👑
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
207
Реакції
189
Бали
46
Ваш нік, айді:Бодя Хентер 674253
Ігровий рівень: 25
Чи погоджуєтесь з моєю скаргою: Так!Дуже багато спаму з-за того що написано хто відреагуав повідомлення.На чат стали звертати набагато менше уваги і бува таке,що твоє повідомлення реагують 5+хвилин або зовсім не рагують і хочесться запитати за,що я сплачую гроші коли повідомлення навіть може не надіслатися

Лейла Убитая

Новий гравець
Реєстрування
3 Тра 2023
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
Погоджуюсь, вчора з такою самою проблемою стикнулася, не знаю як по правилам, але при обробці повідомлення не пишуть «торг», не пишуть повністю опис, ще хотіла б відмітити, те що не за правилами т.ч. «шукаю дівчину 13 років», адміністрація потім давала мут після того, а редактори цю фігню викладають у чат, навіщо?

Ілля Лисенко

Західна Україна
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
29
Бали
23
Я повністю погоджуюсь, вчора та сьогодні я писав що продам квартиру, але мою зявку перевірили лише через 30хв-1 годину коли вже не потрібно+там цілий чат засоряють непотрибом. Або зробіть чат який можна буде гортати Вверх-Ввниз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі