Розглянуто Кетті Міракл // Пригнічення свободи слова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Кірамзіт

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Жов 2023
Дописи
86
Реакції
96
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Кетті Міракл
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт
  3. Суть скарги: Під час подання скарги на форумі одним з гравців проекту Ukraine GTA відносно порушення прав та гідності гравців до скарги долучилися інші учасники, виключно моя особа. Мною були надані свої зауваження відносно данної скарги. Після цього Адміністратором КЕТТІ МІРАКЛ було видалено мої зауваження та зауваження автора скарги для того, щоб інші гравці не могли спостерігати, як адміністрація неповажно ставится до своїх гравців, чим порушила ст. 34 Конституції, а саме "Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань". В кінці даної ситуації, мені в особисті повідомлення адміністратором було зауважено про те, що на "нашому" сайті гравцям заборонено обговорювати теми такого характеру.

Гравці, майте на увазі, свобода слова на проекті Ukraine GTA - НЕПРИПУСТИМА, тому будь те уважні коли намагаєтесь виражати свою думку, якщо не хочете отримати БАН!

Скріншот №1: Скарга гравця "Саша Кензо"
    Скріншот №2: Вираження особистої точки зору іншими учасниками проекту
    Скріншот №3: Видалення особистої точки зору інших учасників проекту Адміністратором
    Скріншот №4: Заборона адміністратором виражати свою точку зору на сайті
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТУТ
  5. Дата походження: 25.12.2023

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Вам було видано покарання згідно з правилами форуму. Дана тема вас не стосувалась ніяким чином.
1703535186594.png

Передано керівництву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі