Alex314
Активний
- Нікнейм адміністратора: Кетті Міракл
- Особистий нікнейм: Олексій Українець
- Суть скарги: Я подав скаргу на двох людей за два дні обидві скарги розглядав Кирило Сьомкін і в обох він видав покараня мені 90хв деморгану за Ухід від бою в інтер'єр, в першому випадку я проходив квест тому непіддався на провокаці це видно на відео, в другому випадку також був квест вилікуватись у лікарні. В обох випадках не відповідав на провокації тому що лікарня це ЗЗ і нестав опукатись до їх рівня розвитку тому пішов по своїх справах далі. Подав скаргу на Кирило Сьомкін за видачу мені покарання (чому я маю відповідати на провокацію якщо я того не бажаю ) а Кетті Міракл видала клану 2 доган !?? Так як наш клан новий ми нізким невоюєм і не знаєм ще всіх правили, рахую що покарання заннато жорстоке !!! Є підозра що тут відбувся блат, так як мій товариш робив часто зауваження деяким адмінам на їхні недоліки в роботі, то вони вирішили так помститись. Прошу переглянути і сняти покарання ?!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Кирило-Сьомкін-оскарженя-покарання.118073/
- Дата походження : 04.01.2024р.