Розглянуто Кетті Міракл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kenz0

Прокурор
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
33
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора:Кетті Міракл
  2. Особистий нікнейм:Саша Кензо
  3. Суть скарги: Некомпетентна людина, та ще невміє читати суть скарги(повторюю що є свобода слова, якщо ви не розумієте її то вам не місце на таких посадах) також ви покриваєте порушення своїх адміністраторів із за близьких відносин. Ви будете завжди людей за правду банити? А може досить займатеся дурницями та поважайте гравців та закони. Якщо на те пішло то за бан в діскорді згоден, але ж діскорд не повинен відноситися до гри. Якщо б я образив в грі тоді добре а так вибачте ви діскорд порівнюєте до гри. Не хай щастить та я по бачу потім коли вас досвідчені людини візьмуть за дупу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.12.2023

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Ви помиляєтесь, я вмію читати та уважно прочитала суть скарги. Якщо говорити за порушення Конституції України - вам краще звернутись до поліції, а не на форум. Враховуючи правила проєкту, ви образили адміністраторів проєкту, назвали не дуже приємним словом власника цього ж проєкту, а потім пишете скаргу на форум за порушення ваших свобод та прав, при тому що самі порушили Закон України. "Кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей (частина перша статті 68)."
Ст. 28:«Кожен має право на повагу до його гідності».
Згідно правил проєкту, ви не можете ображати адміністрацію та гравців. Також, ці покарання можуть дублюватися у гру, якщо вони були сказані у офіційному дискорд сервері UKRAINE GTA.

Передано керівництву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі