Киеси Кезно
Шановний гравець
- Реєстрування
- 10 Гру 2022
- Дописи
- 72
- Реакції
- 39
- Бали
- 21
Мій нік нейм :Киеси Кензо
Ник нейм администатора :Luker_77-CP
Суть скарги : так як мене було заблоковано типо за передачу аккаунта рідному батьку під відео зв'язок тоді я хочу побачити повні докази про заблокуваня облікового запису так як я казав що я с цього пк заходив грати кожен день с само відкриття серверу та проекту в мене ні на 01 ні на 02 не було ні коли блокування
З цим ви зіпсували репутацию аккаунта на которому я провів 1.2к часов
Коли батько заходив на обліковий запис,без участі адміністрації без визова на проверку,без проверок IP адреса як тільки він нажав кнопку Продовжити гру після Авторизація
Моментально бан
Я хочу побачити докази того що я передав аккаунт
Повторюю ((блокування я получил на том же пк на котором играю с открития самого проекта ))
Іван Громов я хочу побачити відео та фото доказ як я передав аккаунт!
Ник нейм администатора :Luker_77-CP
Суть скарги : так як мене було заблоковано типо за передачу аккаунта рідному батьку під відео зв'язок тоді я хочу побачити повні докази про заблокуваня облікового запису так як я казав що я с цього пк заходив грати кожен день с само відкриття серверу та проекту в мене ні на 01 ні на 02 не було ні коли блокування
З цим ви зіпсували репутацию аккаунта на которому я провів 1.2к часов
Коли батько заходив на обліковий запис,без участі адміністрації без визова на проверку,без проверок IP адреса як тільки він нажав кнопку Продовжити гру після Авторизація
Моментально бан
Я хочу побачити докази того що я передав аккаунт
Повторюю ((блокування я получил на том же пк на котором играю с открития самого проекта ))
Іван Громов я хочу побачити відео та фото доказ як я передав аккаунт!