Ліна Еско
Твоя ідолка.
- Реєстрування
- 4 Лют 2023
- Дописи
- 202
- Реакції
- 250
- Бали
- 108
1. Нікнейм гравця: Кирилл Ексайд (17887), Раян Беннет (30).
2. Особистий нікнейм: Тріша Енжинова.
3. Клан порушника: ExsideFamQ, VELTRIX.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Esco.
5. Суть скарги:
Кирилл Ексайд - DM (оскільки немає війни) + стрімснайп скарга - тут вже є ця людинка, яка за трансляцію неодноразово мене знаходила на карті 2 дні поспіль, перешкоджала ігровому та знімальному процесу. Там же є докази, що я дійсно вела трансляцію.
Раян Беннет - FD (оскільки немає війни і клан взагалі нейтральний, тобто не має права оголосити війну) + образи + стрімснайп скарга - тут ця особа разом зі своїми друзями приїздить до мене під будинок, що було видно у мене на трансляції. скарга - тут видно докази, що я дійсно вела трансляції.
6. Докази (скриншот/відео): відкат.
7. Дата порушення: 24.09.2025.
2. Особистий нікнейм: Тріша Енжинова.
3. Клан порушника: ExsideFamQ, VELTRIX.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Esco.
5. Суть скарги:
Кирилл Ексайд - DM (оскільки немає війни) + стрімснайп скарга - тут вже є ця людинка, яка за трансляцію неодноразово мене знаходила на карті 2 дні поспіль, перешкоджала ігровому та знімальному процесу. Там же є докази, що я дійсно вела трансляцію.
Раян Беннет - FD (оскільки немає війни і клан взагалі нейтральний, тобто не має права оголосити війну) + образи + стрімснайп скарга - тут ця особа разом зі своїми друзями приїздить до мене під будинок, що було видно у мене на трансляції. скарга - тут видно докази, що я дійсно вела трансляції.
6. Докази (скриншот/відео): відкат.
7. Дата порушення: 24.09.2025.
Останнє редагування: