Розглянуто Кирилл Саленко/Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Придальний

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
1.Нікнейм гравця: Кирилл Саленко (125976)
2. Особистий нікнейм: Максим Придальний (81653)
3. Суть скарги: Домовились за обмін авто на бізнес (продаж авто з моєї сторони за мінімальну суму, продаж бізнесу за мінімальну суму з цим гравцем на кого скарга) В результаті продаж авто виконався а продаж бізнесу ні. На відео можна побачити що людина навмисно їхала так, щоб потрапити у лікарню щоб уникнути продажу бізнесу. Після чого на місці ДТП я почекав його деякий час, але він не повернувся. Прошу дати відповідне покарання гравцю. Готовий відповідати у разі обману!
4. Докази: Відео
5.Дата порушення: 25.05.2023

Останнє редагування:

Саленко Кирилл

Новий гравець
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Добрый день, зачем ты меня венишь что я слился. Я предложил и на мой ответ был дан НЕТ. Я предложил что я куплю по минималке и разницу отдам в течение недели. А то что ты говоришь что я специально врезался в от бойники* это кливита как и его жалоба. У меня не очень хороший пк и за этого у меня ПИНГ вот и умер. Так же есть фиксация як вин продавав

Останнє редагування:

Максим Придальний

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Добрый день, зачем ты меня венишь что я слился. Я предложил и на мой ответ был дан НЕТ. Я предложил что я куплю по минималке и разницу отдам в течение недели. А то что ты говоришь что я специально врезался в от бойники* это кливита как и его жалоба. У меня не очень хороший пк и за этого у меня ПИНГ вот и умер. Так же есть фиксация як вин продавав
Дай доказ де я відмовився від обміну

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вкажіть тайм-коди порушень, даю вам на це 8 годин.

Максим Придальний

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Вкажіть тайм-коди порушень, даю вам на це 8 годин.
Доброго дня, передаю Тайм-коди з відеозапису:
0:19-домовленість про обмін;
0:20- Пан Кирилл Саленко підтверджує факт обміну;
2:22 Пан Кирилл Саленко купує у мене авто за мінімальну суму;
2:26 Я пишу щоб він їхав на СТО яке він мені мав продати за мінімальну суму(це умова домовленості);
3:15 Він помирає та я розпочинаю очікування його на місці ДТП, щоб він приїхав та ми закінчили з ним обмін;
8:59 я закінчую очікування, тому що людина з якою була умова обміну не повернулась.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Детально розглянувши вашу скаргу було встановлено що Кирилл Саленко (вже змінив нікнейм) отримає максимальне покарання, а саме, бан назавжди за обман гравців на великі суми коштів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі