Відмовлено Кирилл паляниця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Хмельницкий

Поважний гравець
Реєстрування
13 Чер 2025
Дописи
263
Реакції
141
Бали
204
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Кирилл Паляниця
2. Ваш нікнейм та ID:Кирило Хмельницкий
3. Назва клану порушника:VORFamQ
4. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація, гравець залив на меня скаргу (Кирилл Паляниця) за погробування где скинув лише скрин где я урав в нього стяжки,но не дав откат тому шо сам казав типу "відай стяжки та відпусти и не буду заливати на форум"тем самим обманув мене та зараз обмануе адміністрацію, тому що ему я відав компісацію за ту ситуацію вот откат где он кажет оце тайм код 2.32 до 3:20 ( почав тулити тому шо в нас война кланов) прошу видати гравцю вірне покарання.Дякую за увагу
5. Докази порушення (скріншот/відео):тик
6. Дата та тайм-код порушення:20.09.2026 2.32 таймкод

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,860
Реакції
608
Бали
409

Вітаю, шановний гравець!

Уважно переглянувши ваш відеодоказ, я дійшов наступних висновків:

По-перше: наданий вами відеодоказ є неповним, через що неможливо повністю оцінити ситуацію.

По-друге: якщо ви викрали гравця, то навіть у випадку, якщо ви повідомили йому, що знімете стяжки, це не звільняє вас від відповідальності за факт викрадення та порушення правил.

По-третє: щодо того, що гравець спочатку повідомив, що не буде подавати скаргу, а згодом її подав — у цьому випадку відсутній факт обману адміністрації. Гравець має право змінити своє рішення та звернутися зі скаргою. Попередня домовленість між гравцями не звільняє порушника від відповідальності за вчинене порушення.

Відмовлено
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі