Розглянуто Кирило Белевщук | Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
11
Бали
11
Форма скарги: Обман на гроші
Ваш нікнейм: Назар Золото
Нікнейм гравця: Кирило Белевщук
Дата порушення: 13.11.2022
Опишіть ситуацію: Домовився продати бізнес за 3 млн. Коли я йому продав на Біржі за 1.5млн людина начала відмовлятися платити ще 1.5 і казати що я його обманув тому що він не вірить що Ларьок приносить десь 50тис в день чистими і не вернув мені 1.5млн половину від продажу. Вибачаюсь за офтоп
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: 1:23

Кирило Белевщук

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
А чому ти далі відео не виклав?обрізав..Далі там все видно,бізнес приносить 150к у неділю,а ти казав що 350,тому я і не захотів тобі повертати гроші,але потім,я поклав туди 130к,закупив продукцію,щоб перевірити,може він насправді 50к приносе,потім ти почав казати що поверни мені бізнес обратно,я согласився ,але попросив тебе скинути мені 130к за те що я купив продукцію на 130к,ти відмовився,і сказав що це не твої проблеми,я в тебе запитав,як це не твої проблеми,я ж тобі поклав на бізнес 130к,то поверни мені їх,а я тобі бізнес обратно за 1.5 віддам,ти відмовився,і почав мені погрожувати баном тіпо за обман,хоча сам відмовився мені повертати 130к,тому ти сам винен...

Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
11
Бали
11
А чому ти далі відео не виклав?обрізав..Далі там все видно,бізнес приносить 150к у неділю,а ти казав що 350,тому я і не захотів тобі повертати гроші,але потім,я поклав туди 130к,закупив продукцію,щоб перевірити,може він насправді 50к приносе,потім ти почав казати що поверни мені бізнес обратно,я согласився ,але попросив тебе скинути мені 130к за те що я купив продукцію на 130к,ти відмовився,і сказав що це не твої проблеми,я в тебе запитав,як це не твої проблеми,я ж тобі поклав на бізнес 130к,то поверни мені їх,а я тобі бізнес обратно за 1.5 віддам,ти відмовився,і почав мені погрожувати баном тіпо за обман,хоча сам відмовився мені повертати 130к,тому ти сам винен...
В мене відключився телефон, ти кажеш шо положив туда 130тис на продукцію, як ти міг покласти туда стільки грошей, якщо там максимальна сума це 100тис, Ти хочеш обманути щеї адміністрацію?

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 15
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
11
Бали
11
І да, давай якщо тобі завтра приходять 50к ти мені вертаєш 1.5 і ми росходимся, якщо ні ждем відповіді від адміністратора
Мій дискорд: Murmur41k#8511

Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
11
Бали
11
Якщо ні я тобі відаю 100тис за бізнес і ти мені його вертаєш тому що я тебе не просив його оплачувати

Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
11
Бали
11
Ну тип купляю назад за 1.5 і кидаю 100к хай це буде на твоїї совісті

Кирило Белевщук

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
По перше,треба було уважно читати,я поклав 130к на ЛІЦЕВИЙ рахунок,продукція фулл стоїть 122к,на рахунку там залишилося 10к,і спитав у друга він сказав що цей бізнес приносить 150к у неділю,і я його продав за 1.5,бо він мені не потрібен з таким низьким доходом.

Кирило Белевщук

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
І якщо адміністрація скаже що це я тебе обманув,тоді ок,я тобі поверну гроші

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
191
Реакції
121
Бали
46
Вітаю! Гравець буде покарений а саме бан на 60 днів
8.2 - Заборонено будь-які грошові махінації, обман гравців на майно/великі суми грошей (від 100.000)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі