Відмовлено Кирило Кархарт-Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володя Каністра

Новий гравець
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Кархарт
  2. Особистий нікнейм: Володя Каністра
  3. Суть скарги:

Вітаю, шановна головна адміністрація!
    Сьогодні трапилася дуже неприємна для мене ситуація. Я приїхав на зльоті до сільського будинку під номером 114 у Києві, стояв, нікого не чіпав. У цей момент на мітку заходить гравець ID 9785 та починає мене бити, тим самим витісняючи з мого місця, яке я раніше зайняв. На мою думку, це вже є підставою, щоб я міг відповісти DM-ом.
    Однак, після того як цей гравець витіснив мене, він викликав адміністратора Кирила Кархарта. Цей адміністратор, не розібравшись у ситуації, видав мені мут за «провокацію», а згодом — деморган на 60 хвилин з причиною «DM», хоча у мене була на це причина. Адміністратор не побачив повної картини подій, але все одно покарав мене.
    Також хочу зауважити, що будинок не входить до зеленої зони, а кількість гравців поблизу була недостатньою для її утворення. Тож, на мою думку, я мав повне право захищатися у цій ситуації.
    У разі, якщо скаргу буде розглянуто позитивно, прошу також виплатити мені компенсацію, оскільки я міг зловити цей будинок і пізніше вигідно його продати.
    Дякую за увагу та сподіваюся на справедливе рішення.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [посилання] Тайм-коди: 1. в 00:05 9785 вдарив мене 2. 01:58 я вбиваю 9785 після чого отримую мут за провокацію і за пару секунд отримую деморган
  5. Дата походження: 03.05.25

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі