Розглянуто Кирило Кархарт // халатність, упередженість або блат?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Кархарт
  2. Особистий нікнейм: Ната Уікк
  3. Суть скарги: Мене таранить гравець на фурі. Не один раз, не випадково — а навмисне, знову і знову. Мені це набридло, я пишу в репорт, що мене просто давлять. Не прошу телепортів, — я чекаю, що гравець отримає ЗАСЛУЖЕНЕ покарання. Що робить адміністратор? Тепається, побалакати, заспокоїти порушника, і просто каже йому “заспокойтесь, бо зараз отримаєте покарання”. Це серйозно? Це що, так тепер у вас працює система покарань? Спочатку попередження, а далі — “ну, будь ласка, не робіть так більше”? У мене логічне питання: якщо я завтра напишу, що мене вбивають в ЗЗ або ДМлять чи оскають — ви теж прийдете й скажете “заспокойтесь”? А якщо він продовжить — знову попередите? Ви кого захищаєте — порушників чи звичайних гравців, які хочуть нормально грати? Адміну достатньо було б хоча б хвилину прослідкувати за мною — і він би все побачив сам. Але, видно, або лінь, або “свій челік” і покарання — це вже “перебір”, так? Дуже зручно “попередити”, замість того щоб реально щось зробити. Вимагаю розглянути дії адміністратора, який відмовився виконувати свої прямі обов’язки. Прошу перевірити, чи не пов’язаний він з порушником, бо виглядає це як явний блат або покривання порушень. Таку поведінку адміністратора я вважаю неприпустимою.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 05.08.25

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Приносимо свої вибачення за складену ситуацію.
Гравець був покараний, а з адміністратором була проведена сувора бесіда.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі