Зачинено Кирило Кархарт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дава Боршук

Top 1 UG Player 🥷
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
146
Реакції
111
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Кархарт
  2. Особистий нікнейм: Хокаге Борщук
  3. Суть скарги: Я подав скаргу на двох гравців за порушення п. 5.17 Правил проєкту, надавши відеодоказ, де чітко зафіксовано порушення з їхнього боку. Адміністратор Кирило Кархарт розглянув мою скаргу та виніс наступний вердикт: гравцю 1778 було призначено покарання за п. 5.16 (“Завуальована образа рідних / родичів” — мут до 200 хвилин / бан 5–15 днів), а гравцю 1856 — за “Завуальовану згадку рідних / родичів у негативному контексті” з покаранням у вигляді мута до 200 хвилин / бана до 5 днів.
    Я категорично не згоден із таким рішенням, оскільки на відео чітко видно, що гравець 1856 здійснив пряме порушення саме п. 5.17 Правил проєкту, де зазначено: “Образа рідних / родичів” — Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15–30 днів. У даному пункті відсутня будь-яка згадка про “мут до 200 хвилин”, тому застосування саме такого покарання є неправомірним і суперечить чинним правилам проєкту.
    Вважаю, що адміністратор Кирило Кархарт умисно пом’якшив покарання гравцю 1856, діючи упереджено та порушуючи встановлений регламент. Така поведінка створює підозри в його блаті та необ’єктивному ставленні до гравців. Замість чесного та неупередженого застосування правил, він виніс рішення, яке не відповідає нормам проєкту, що підриває довіру до адміністрації в цілому.
    Вимагаю негайного повторного розгляду моєї скарги з урахуванням наданих доказів, правильного тлумачення п. 5.17 Правил та притягнення адміністратора Кирило Кархарт до відповідальності за упереджене й неправомірне модераторське рішення, аж до його зняття з адміністративної посади.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бамс
  5. Дата походження: 5.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі