Вова Коуч
01 Центральна Україна
- Реєстрування
- 9 Вер 2022
- Дописи
- 272
- Реакції
- 239
- Бали
- 63
- Нікнейм гравця: Кирило Когутт
- Особистий нікнейм:Вова Коуч
- Суть скарги:Нажаль фрапс не повний так як не очікувалось такого розвороту обставин, Я був на акції в мерії де мене просто так повязали бо зі слів пана з сбу в мене (над головою світится що я злочинець) це він сам підтвердив! Далі повези мене в НПУ Ха після чого вимагав паспорт я сказав що покажу при адвокатові, якого не надали не встановили мою особу любим шляхом не представились не зачитав права, навіть коли я сам просив адвоката мене а просто взяли і запхали мене до кпз, це пан навіть не представлявся мені нічого. просто хотів спихнути мене на старшого по званню, після чого в нього це не вмийшо і він вирішив мене просто посадити і все) Прошу звільнити данного працівника так як від нього дуже багато порушень. !!! там коди (00;20- Нон рп) (00:48- Нон рп) (00:56- Вже не впевнений чи є в мене розшук) (01:14- каже що схожа людина в орієнтуванні але я в противогазі обличчя мого не видно) (02:14 Хоче спихнути на старшого по званню) (02:26 каже причину затримання) (02-45 просто садить)!!!!
- Докази (скріншот/відео): Тик
- Дата порушення:28.11.2023