Кирило Кондратюк
Поважний гравець
- Реєстрування
- 5 Лют 2023
- Дописи
- 70
- Реакції
- 190
- Бали
- 48
Глава І. Вигнанець життя
Кирило Кондратюк – народився 29 квітня 1999 року у місті Лубни. Його мати Марина була продавчинею в магазині, а батько Констянтин працював на молокозаводі. Також у нього був старший брат: Володимир – 1994 року народження. Проживали вони в 3-ому мікрорайоні міста, де криміногенна обстановка була поганою на той момент. Кирило жив в повних злиднях, через пияцтво батька. Коли Кирилу було рік, то батько постійно приходив п’яний і влаштовував скандали. І так було постійно. Жили в будинку, який побудований був 1949 року. В 2002 році його віддали до дитячого садочку, де з ним мало спілкувались, а іноді і знущались над ним. Через це він став злішим, бо його це ображало.
«Мы не хотим с тобой играть, потому что у тебя мало игрушек!» - казали йому діти.
В 2005 він вступив до школи, де також не мав друзів. Був більш гіперактивним та енергійним. До такого кажуть «наче шило в попі». В 3-му класі він почав битись, бо його почали ображати за поганий одяг. У підлітковому віці(9 клас) він сколотив свою міні-банду з 5 чоловік та почав просто бити своїх однокласників за те, що вони його принижували.
Глава ІІ. Копійка до копійки – буде гривня
В 11-му класі Кирило, щоб вибратись зі злиднів та відсутність кишенькових грошей придумав після випадку з побиттям – просто вибивати гроші. Так він через 4 місяці він назбирав 6000 грн за які він міг купити нормальну одежу. Прийшовши в перший раз в нормальному одязі – його просто штовхнули в грязюку заздрісники. Тоді Кирило пішов в секцію по боксу і хотів просто помститись кривдникам за те, що йому все зіпсували. Після боксу з метою помсти він знайшов заздрісників і побив їх.
«Нам страшно. Мы не хотели тебя унижать этим, Кирилл. Прости» - так сказали йому кривдники з якими він більше не спілкувався.
В 2013 році Кирило дізнався страшну новину – його батько-алкоголік захворів гепатитом. Хоч він і випивав, але любив його, бо він давав невеличкі гроші хоча б, але не міг вибачити кривду мами протягом цього життя.
«Кирило, сину мій, я тебе люблю. Так, з мене був поганий батько, вибач. Я постараюсь кинути пляшку» - сказав батько.
Після цього він сам пішов в запій на 1 день і перебрав аж до рвоти. Впав в канаву і заснув, де його підібрала не байдужа людина – дядько Станіслав. Він був лікарем в Лубнах. Він йому був сильно вдячний. Після цього хлопець робить висновок: пити мало і відповідально або зовсім не пити. Батько, все ж таки, на жаль помер. Тому Кирило знов випив на похоронах і…Пішов в кримінал. Він пішов до дядька Стаса, який його витяг і він його познайомив з криміналітетом. Це був бандит Жбан і Пустун. Це сталось в 2014 році. В тому році вони почали займатись нелегальним бізнесом – продажом наркотиків і таким чином він заробляв ще більше грошей та хотів вибратись зі злиднів. Він не став його опісля школи продовжити та закінчив. В 2015 Кирило закінчив школу.
Глава ІІІ. Життєве колесо фортуни
Кирило подав заяву до Юридичного університету Полтави. Хотів сильно на бюджет, але не зміг. Тому він знову вирішив схитрити трохи.
- «Пане член комісії чи можна якось домовитись?» - питає Кирило.
- «Ні» - сказав він.
В 2017 році він зустрічає свою першу любов - Ріту. При чому це було випадково. Гарна, худенька, десь 170 см зросту. Красуня. Він про неї писав:"Моя Ріта, така красива наче знойна сеньйоріта".
«Ріта, ти мені подобаєшся» - так він їй сказав того вечора.
А вона:
«Кирило, я… Ти мені давно подобаєшся» - відповіла Ріта
Він був на 7-ому небі від щастя.
Без хитростей заробити не обійшлось. Він повертається до рідного міста і знову організовує великі схеми. Тут він заробив багато грошей і купив свій Логан за 6000 доларів. В 2018 році неочікувано Ріта помирає в лікарні від алергії, що його ламає морально сильно. Він після цього сильно пив 2 дні, але зібрався та продовжив жити. Опісля хлопець йде на більш крупний розмах та відкриває опіумні теплиці, де є багато охорони.
В 2019 році Кирило йде на роботу для того, щоб відволікти увагу органів правопорядку від себе.
Глава IV. Теперішній час
В 2020 спалахує коронакриза, внаслідок чого Кирила скорочують. Він старається знайти роботу, але не дуже все виходить.
В 2021 році він все ж таки знаходить тимчасову роботу на ПТМЗ і там працює до 2023
В 2023 році на початку лютого він побачив оголошення до укомплектування ДКВС і він вирішує відкликатись на нього! Стає сержантом і… Бачить своїх знайомих! Їх посадили і він замість того, щоб чекати закінчення їх строку – підробляє документи та випускає їх, заробляючи на круті тачки. Він вже придбав квартиру в Харкові і перебрався до неї, а також 2 машини. Все тільки починається…