Розглянуто Кирило Ляшутський [42181] / Образи + згад. батьків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

advenser

Новий гравець
Реєстрування
18 Лис 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Нікнейм гравця: Кирило Ляшутський [42181]
Особистий нікнейм: Владислав Шевчук [42802]
Суть скарги: Ми (я, Роман і Андрій) їхали по дорозі, у нас врізалась якась машина (іншого гравця, не того, на якого написана скарга). Поки ми уладжували ситуацію, в Андрія врізався Алекс, який їхав разом з Кирилом. Кирило почав кричати на Андрія, і на цьому моменті я включаю фрапс. Далі ми розʼїхались, Андрій зремонтував Роману машину, Алекс з Кирилом поїхали. Їдемо далі, Алекс з Кирилом їхали повільно, Андрій не встиг вирулити та випадково їх підрізав. Роман, вчасно не зреагувавши, не встиг затормозити. На цьому моменті, Кирило ще більше почав обзивати Андрія і заявив, що "мав статевий акт з його мамою".
Зразу приношу вибачення за те, що скарга від 3-ої особи, оскільки Андрій не мав запущеної в фоні програми для запису, а в мене вона була запущена і запис забінджений на кнопку. Також приношу вибачення за гучну музику, забув вимкнути
Докази (скріншот/відео): *клацніть тут*
Дата порушення: 18 лист 2025 о 18:04

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Переглянувши відео докази, виношу вердикт!
Гравець
42270 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Гравець
42271 отримає покарання згідно правил UG а саме:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Гравець
42181 отримає покарання згідно правил UG а саме:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15 днів

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі