Відмовлено Кирило Мутик//некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лео Київський.

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
152
Реакції
57
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Лео Київський
2. Нікнейм порушника: Кирилло Мутик
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: мене затримали ДКВС начебто що я відкрив по ним вогонь хоча я по ним не стріляв зовсім прошу запросити відео доказ я був біля людини яка стріляла але я не стріляв прошу видати догану співробітнику такі люди взагалі не повині працювати в НПУ
5. Доказ порушення (скриншот/відео):запросіть у співробітника
6. Дата порушення: 20.08.2026

Андрій Фаретті

Модератор /Південна Украна
Модератор
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
581
Реакції
413
Бали
123
Розглянувши вашу скаргу та докази, надані працівниками ДКВС та НПУ, виношу наступний вердикт:

Під час того, як працівник ДКВС біг територією, ви відкрили по ньому вогонь зі снайперської гвинтівки. Проте на наданих доказах, на жаль, не видно вашого ID, тому статтю 8.8 ККУ вам не було інкриміновано.

Від 20.08.2026 року на сервері «Південна Україна» введено комендантську годину. Відповідно до ст. 6.1.5 Закону «Про правовий режим воєнного стану» працівники проводять посилену перевірку громадян. Підстави для вашого затримання були, оскільки існували підозри щодо вас.

Під час проведення процесуальних дій працівник НПУ виявив у вас зброю, що є порушенням ст. 5.14 Кримінального кодексу України. Також у вас було виявлено наркотичні засоби, що є порушенням ст. 7.1 Кримінального кодексу України. Проте розшук щодо вас було оголошено лише за статтею 5.14 ККУ.

Кирило Мутик — один із працівників, який демонструє високий рівень знань законодавства та роботі в структурі МВС . У діях працівника НПУ порушень не вбачаю. Звільняти його лише через те, що вас затримали та ви не погоджуєтеся з цим рішенням, ніхто не буде.

ВІДМОВЛЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі