Puha
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Чер 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
Ваш нік: [Владислав Донецький]
Нік лідера: [Кирило Міня]
Організація: Національна Поліція України (НПУ) Київ
Суть скарги:
Мене було звільнено з лав НПУ згідно з пунктами 2.3 і 2.19 Статуту. Проте хочу зазначити, що звільнення відбулося з порушенням внутрішніх правил.
Доказ
1. Відсутність доказової бази
Згідно з частиною 3 пунктом 5 правил лідерів державних організацій, перед звільненням обов’язково має бути зроблено скріншот або відеозапис порушення співробітником:
У моєму випадку жодних доказів не надано. Де саме було зафіксовано "неадекватне спілкування"? В якому моменті я "піддав зниженню репутації МВС"? – Ці звинувачення не підкріплені нічим.
2. Зловживання повноваженнями та відсутність офіційної комунікації
Лідеру заборонено:
Нік лідера: [Кирило Міня]
Організація: Національна Поліція України (НПУ) Київ
Суть скарги:
Мене було звільнено з лав НПУ згідно з пунктами 2.3 і 2.19 Статуту. Проте хочу зазначити, що звільнення відбулося з порушенням внутрішніх правил.
Доказ
⚠️ Порушення з боку лідера:
1. Відсутність доказової бази
Згідно з частиною 3 пунктом 5 правил лідерів державних організацій, перед звільненням обов’язково має бути зроблено скріншот або відеозапис порушення співробітником:
"Лідер/заступник зобов'язаний зробити скріншот або відеозапис порушення."
У моєму випадку жодних доказів не надано. Де саме було зафіксовано "неадекватне спілкування"? В якому моменті я "піддав зниженню репутації МВС"? – Ці звинувачення не підкріплені нічим.
2. Зловживання повноваженнями та відсутність офіційної комунікації
Лідеру заборонено:
- зловживати посадою,
- проявляти агресію чи упередженість,
- порушувати офіційно-діловий стиль спілкування.
📌 Прохання:
Прошу:- Надати офіційні докази мого порушення (згідно п.5 правил лідерів);
- Провести перевірку дій лідера щодо перевищення повноважень;
- У разі підтвердження порушень — притягнути лідера до відповідальності згідно з правилами.