Зачинено Кирило Набанов (50137), № 60416 \ ДМ на роботі, ДБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Інка Довбуш

Киця ฅ^•ﻌ•^ฅ
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
176
Реакції
237
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Кирило Набанов (50137), № 60416
2. Особистий нікнейм: Інка Троянда
3. Клан порушника: Котики
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги: ДМ на роботі, ДБ
6. Особисті докази криншот/відео): \
7. Дата порушення: 28.04.2023

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Хочу звернути вашу увагу дорога адміністрація, що Інка Троянда обманює адміністрацію. Тим самим вона не працює на таксі а використовує таксі Опті, для того щоб малювати графіті і тим самим обминати війну кланів. Тому використовує таксі в особистих цілях
Щодо ДБ - я сказав аткат декілька раз, так як наїхав випадково

Останнє редагування:

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,196
Бали
253
Якщо людина під час роботи малює графіті це йде як використання роботи в особистих цілях. + як можна знати чи знаходилась ти в той час на роботі чи ні якщо ти малювала графіті. Також добавлю що клан Котики ведуть війну з кланом VOLKOV, а то що данна персона була на роботі він можливо не знав, а нарахунок ДБ на відео чітко чути що людина сказала откат значить наїзд був випадковим

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,196
Бали
253
Якщо людина під час роботи малює графіті це йде як використання роботи в особистих цілях. + як можна знати чи знаходилась ти в той час на роботі чи ні якщо ти малювала графіті. Також добавлю що клан Котики ведуть війну з кланом VOLKOV, а то що данна персона була на роботі він можливо не знав, а нарахунок ДБ на відео чітко чути що людина сказала откат значить наїзд був випадковим
Також добавлю що клан VOLKOV не одноразово використовув роботу таксі OPTI щоб малювати графіті

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
Також добавлю що клан VOLKOV не одноразово використовув роботу таксі OPTI щоб малювати графіті
и я так же добавлю что ваши убивают на такси + стоят не віпускают из больницы, а это уже можно принимать за рк с вашей стороны, если нужен будет фрапс, я без проблем его предоставлю, но она могла просто по дороге перекрасить когда ехала за пасажиром.

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Прошу звернути увагу адміністрації на те, що Інка Троянда знаючи що обманює адміністрацію хоче скрити це, тим що вона закриває скаргу!

Інка Довбуш

Киця ฅ^•ﻌ•^ฅ
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
176
Реакції
237
Бали
46

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Вітаю, скарга подана не по формі. Відсутні відео докази.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі