Розглянуто Кирило Сакура | НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм порушника: Кирило Сакура [26362] , Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги:

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Ситуація 1. Де зупинили, я був готовий до процесуальних дій, але працівники нпу вирішили погратись в ковбоїв, бо поруч проїхав злий скутерист.
Ситуація 2. Їду оплачувати штрафи, зупиняють ці самі працівники НПУ, само собою в серйоз сприймати цих "ковбоїв" вже немає сенсу.

Хоча я і повідомив працівникам що іду оплачувати штрафи, вони не надали мені змоги це зробити.
Гравець Кирило Сакура - не представився, не зачитав міранду. Також даний гравець не знає законодавчої бази а саме підстав для перевірки документів.
Гравець Андрій Танчук - порушив Стаття 25. Проведення Обшуку/Вилучення незаконних предметів, тобто безпідставно провів обшук, а також вилучив предмети без відігрувань.

В добавок навішали статей:

Стаття 9.8 Втеча від погоні (25 xв) - погоні не було.
Стаття 10.9 Непідкорення співробітнику правоохоронних органів (20 хв) -
"співробітник" не представився, не показав посвідчення. відповідно, я не зобов'язаний виконувати його вимоги.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут (таймкод 1:30) і тут
6. Дата порушення: 25.03.2026

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.

Працівники НПУ просили вас зупинитись ви проігнорували, це є підставою для затримання.

Гравець Кирило Сакура 26362 Отримає покарання у вигляді - "DM Car" | Деморган 5-30 хвилин
Також працівники Андрій Танчук та Кирило Сакура Отримають по 1 догані

З привиду вилучення предметів ви можете звернутись скаргою до прокуратури.

З Лідером організації буде проведено бесіду стосовно його працівників.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі