Відмовлено Кирило Салоїд | РП біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Вілсон❤️

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Лип 2024
Дописи
236
Реакції
90
Бали
73
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Салоїд Кирило Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Діана Салоїд
Батько: Олександр Салоїд
Дата народження: 12.03.1998
Вік: 26
Місце народження: Місто Харків
Місце проживання: Дніпро
Захоплення:
Політика, медицина

[Дитинство]​

Кирило Салоїд народився у місті Харків у сім’ї лікарів. Його дитинство проходило в атмосфері інтелектуального розвитку та заохочення до навчання. Батьки завжди мотивували його дізнаватися більше про світ, а старший брат, Іван, був його прикладом для наслідування. У дитинстві Кирило був допитливою дитиною, захоплювався природничими науками, зокрема біологією та хімією. Його улюбленим заняттям було читання енциклопедій та проведення експериментів вдома.

Сім'я багато подорожувала, і це дало Кирилу змогу побачити різні куточки України та інших країн. Він був активним учасником шкільних олімпіад, завжди прагнув показати найкращі результати. Його мати часто казала: "Знання – це ключ до успіху", і ці слова стали для нього життєвим девізом.

[Шкільні будні Кирила]​

У школі Кирило демонстрував неабиякий інтерес до навчання. Його улюбленими предметами були біологія, історія та суспільствознавство. Він був активним учасником шкільного життя, організовував заходи, брав участь у дебатах та займав призові місця на міських і обласних олімпіадах.

Кирило також був головою учнівського самоврядування, де проявляв свої організаторські здібності. Однокласники цінували його за лідерські якості, доброзичливість та готовність допомогти. Він завжди прагнув підтримувати позитивний мікроклімат у класі, а його проєкти, спрямовані на розвиток шкільної спільноти, надихали інших.

[Студентське життя]​

Після закінчення школи Кирило вступив до Національного медичного університету в Києві, обравши напрямок "громадське здоров'я". Його мрія – реформувати медичну систему України, зробити її доступною та ефективною.

Студентські роки стали для Кирила періодом інтенсивного розвитку. Він не лише добре навчався, а й долучався до студентських організацій, зокрема молодіжного осередку МОЗ. Його захоплення політикою та прагнення змінити медичну систему зробили його впізнаваною особистістю серед однолітків.

[Перша робота в МОЗ]​

Після закінчення університету Кирило отримав пропозицію працювати в Міністерстві охорони здоров’я (МОЗ) на посаді молодшого аналітика. Його завданням був моніторинг ефективності державних програм та підготовка пропозицій для покращення роботи медичних установ.

Результати його роботи неодноразово відзначалися керівництвом. Кирило проявляв високий професіоналізм і завжди прагнув досягти досконалості в кожному проекті, за який брався.

[Призначення заступником лідера МОЗ Д]​

За три роки роботи в МОЗ Кирило проявив себе як ефективний лідер і стратег. Його проекти, зокрема щодо впровадження електронних медичних систем, виявилися надзвичайно успішними. У 26 років його призначили заступником лідера МОЗ.

На новій посаді Кирило зосередився на вдосконаленні медичної інфраструктури, впровадженні інновацій та боротьбі з корупцією у сфері охорони здоров’я. Його головною метою стало забезпечення якісної медицини для всіх громадян України.

Кирило Салоїд – приклад молодого, амбітного реформатора, який не боїться брати відповідальність та працювати заради добробуту людей.

[Далі буде...]

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
Вітаю!
Відмовлено
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі