Відмовлено Кирило Сьомкін / Блат / Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Чаус

Шановний гравець
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
124
Реакції
39
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Чаус
  3. Суть скарги: Я написав вчора скаргу на гравця за ухід від рп. Адміністратор видав гравцю покарання - 60хв деморгану. гравець являється лідером клану, і клан повинен був отримати догану. також хочу додати, що бувають такі ситуації на контейнерах, що людина випадково поставить на одну цифру більше, і приходиться виходити з гри щоб ставку скинути, а в даній ситуації гравець усвідомлюючи що робить, зробив порушення, і написав навіть про це у чаті.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1707657365771.png
  5. Дата походження: 11.02.24.

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Гравець отримав покарання у вигляді 60хв деморгану. Я видаю покарання згідно нормативу. Також те що ви говорите що клан повинен отримати догану, не згідний з вами абсолютно. Клан отримує порушення у вигляді догани чи попередження від лідера за грубі порушення. Вихід з гри під час контейнерів, це не є грубе порушення за що клан може отримати покарання

Дмитро Чаус

Шановний гравець
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
124
Реакції
39
Бали
31
Вітаю шановний гравець
Гравець отримав покарання у вигляді 60хв деморгану. Я видаю покарання згідно нормативу. Також те що ви говорите що клан повинен отримати догану, не згідний з вами абсолютно. Клан отримує порушення у вигляді догани чи попередження від лідера за грубі порушення. Вихід з гри під час контейнерів, це не є грубе порушення за що клан може отримати покарання
3. Порушення від старшого складу (лідер/модератор) клану (образи рідних, DM in ZZ, образи адміністрації, багоюз, збив анімації і т.д.);.
Тобто багоюз - це грубі порушення, а ухід від рп - ні? в цій ситуації це теж у якійсь мірі можно вважати багоюзом

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю, підтримую рішення ЗГС.
Не вважаю вихід з гри на контейнерах грубим порушенням за що клан міг би отримати покарання.

Очікуйте відповідь ГА.

Дмитро Чаус

Шановний гравець
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
124
Реакції
39
Бали
31
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі