Відмовлено Кирило Сьомкін // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Кристиан Картье
  3. Суть скарги: Діло в тому що я працював на угоні, та в мене застрягла машина, я написав в репорт прийшов тільки 1 адміністрато Кирило Сьомкін, я попросив допомогти та він просто собі ходив(гуляв), це взагалі нормально? Потім я почав зміну та він слідкував за мною та посадив за НонРп драйв. Добре, за Нон РП драйв соглашусь але, адміністратори просто фармлять репорти, не допамагають гравцям. В чому їхня проблема, їхня проблема в тому щоб тільки нафармити норму, більше вони ніяк не помагають, це взагалі просто неможливо грати коли адміністратори ігнорять в репорт. Тобто я написав в репорт "Кирило Сьомкін сюда тп до мене" та всі Адміністратори написали Очікуйте, а Кирило сьомкін написав уточнити запитання, як я маю уточнити, "Кирило Сьомкін сюда тп будьласка тп це телепорт до мене". Я не розумію для чого це писати якщо і взагалі все зрозуміло. Поскоріше чекаю його зняття а не розмови з ним. Або якесь попередження для всіх Адміністраторів стосовно
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Screenshot 2023-11-24 104357.png
  5. Дата походження: 24/11/2023

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, по вашому репорту "Кирил Сьомкін сюда" ніяк не можна було зрозуміти, що ваше авто застрягло в текстурі.Прошу уточнювати питання, щоб адміністрація могла надати допомогу. Якщо у вас є докази, що даний адміністратор прилетів, ходив біля вас та не допоміг, прошу їх надати в наступній скарзі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі