Розглянуто Кирило Сьомкін / Не згоден з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Кирило Сьомкін
  2. Особистий нікнейм:Владосік Шелбі
  3. Суть скарги:Добрий вечір я перебуваю на лідері клану RTX я прибув збирати петрушку там дівчина яака зберала петрушку та я попросив моя половина та твоя половина (типу 4 на 4) мені ігнор так я почав оск я згоден що я не правильно сказав після того дали бан на 5 днів та догана клану ну за такі слова як я сказав давати 5 днів бану і догана клану просто я кажу я визнаю що я не правильно висловився и більше такого не буде ну я не згоден з баном на 5 днів і догной клану за такі висловлювання за пару слов оска и в чат було написану не правильно слова только пару було слов написано правильно. З повагою дякую
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):внизу
    IMG_2389.jpeg
  5. Дата походження:24:01:2024

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Ви як лідер клану немаєте жодного права виражатись таким чином, також береться ваша історія покарань.
Перш за все ви обличчя клану і показуєте приклад свому клану, і ті дії які ви собі позволяєте робити будуть робити і ваші соклановці, так як розуміють раз вам можна то і їм

Всі докази надані ГА

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Ну я кажу що я не правильно висловився ну за таке давати бан на 5 днів і догана клану це не правильно клану можна було дати попередження у списку правил не написано якщо оск гравців то давати бан на 5 днів і догана клану. З повагою дякую

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
Вітаю шановний гравець
Ви як лідер клану немаєте жодного права виражатись таким чином, також береться ваша історія покарань.
Перш за все ви обличчя клану і показуєте приклад свому клану, і ті дії які ви собі позволяєте робити будуть робити і ваші соклановці, так як розуміють раз вам можна то і їм

Всі докази надані ГА
И кажу ще раз в чат було написано не правильно слова було написано пару слов правильно и з таке давати бан на 5 дней и догану клана це не правильно и не по правилам.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі