Відмовлено Кирило Сьомкін // Не згідний розглядом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
707
Реакції
3,845
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:Кирило Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Жека Чемний
  3. Суть скарги: Даний адміністратор не перший раз розглядає скаргу по своєму, написав скаргу за неадекватні висловлювання там де чути не цензурну лексику від гравця, а лише бачу не повна ситуація, я зрозумів якщо людина оскає, то нічого не буде йому?, а на рахунок дискорда взагалі не зрозуміло чому клану scrxll дали догану коли лідер написав щось погане, чому таке лицемірство та не справедливість до інших кланів? якщо зам пише на офіційному каналі дискорда до дівчини гидки речі то окей, то нічого не буде? візьмем приклад державних структур якщо навіть там хто напише в особистому повідомлення щось не так за це дають попередження Лідеру або заступнику, взагалі не розумію логіку, так само не можу зрозуміти тоді чому так довго скаргу розглядали тоді, чому не пан Кущовка не розглянув, а лише закрив тему від флуду?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут скарга
  5. Дата походження: 22.02.2024

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
958
Реакції
487
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Я у вас попросив відео фіксацію ситуації яка у вас відбулась до конфлікту, щоб могли об'єктивно оцінити ситуацію. На що маю повне право для справедливого вердикту. Якщо ви говорите що гравець порушив - надайте повну ситуацію. Ви натомість вирішили написати на мене оскарження, значить ви могли бути ініціатором конфлікту. Також щодо вашого питання про довгий розгляд скарги
Адміністрація має право розглядати скарги протягом 24-х годин. Сприводу вашого питання за діскорд - для цього є модерація діскорда яка видала всім покарання по моєму проханню

Очікуйте відповідь ЗГА

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
707
Реакції
3,845
Бали
153
Я спокійно можу на дать повний фрапс, але правилах проекту є покарання за неадекватні висловлювання, а на рахунок дс можете дати відповідь чому видали покарання клану scrxll, якщо офіційний дискорд по вашому не відноситься до гри, чому тоді видали?, та для мене дивно що вся адміністрація передивилась скаргу навіть не брали на розгляд?.
Чекаю відповіді

Останнє редагування:

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю шановний гравець
Я у вас попросив відео фіксацію ситуації яка у вас відбулась до конфлікту, щоб могли об'єктивно оцінити ситуацію. На що маю повне право для справедливого вердикту. Якщо ви говорите що гравець порушив - надайте повну ситуацію. Ви натомість вирішили написати на мене оскарження, значить ви могли бути ініціатором конфлікту. Також щодо вашого питання про довгий розгляд скарги
Адміністрація має право розглядати скарги протягом 24-х годин. Сприводу вашого питання за діскорд - для цього є модерація діскорда яка видала всім покарання по моєму проханню

Очікуйте відповідь ЗГА
Вітаю.
Адміністратор надав свою відповідь, я з ним повністю згоден. Для того, щоб об'єктивно оцінити скаргу, потрібно переглянути фрапс повної ситуації.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі