Відмовлено Кирило Сьомкін/Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Айрес Шухевич

Поважний гравець
Реєстрування
11 Сер 2023
Дописи
62
Реакції
104
Бали
38
Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
Особистий нікнейм:Сатуро Шухевич
Суть скарги: 10.04.2024 о 20:00 була битва за бізнес у якій приймали участь два ворожих клана "Тохіс" vs "котики"
я був учасником битви за клан Тохіс і проявив там активність, у даній битві виникли деякі суперечки між учасниками до яких я не маю ніякого відношення! Але даний адміністратор попросив надати фрапси усіх учасників битви для перевірки " у перший раз" я з цим згідний і нічого не маю проти але, так як у правилах вписано те, що кожин хто бере участь у битві повинен мати відкат і зберігати його 7 днів. У деяких гравців які грають на даному проекті є труднощі із зніманням фрапса! Таке виникло і у мене по причині того що дискретна відеокарта Nvidia GeForce вийшла із ладу і я ніяк не можу запустити стрім, створення відео, демку тощо...! Із мого написаного тексту можна винести те, що :
Невже я не можу грати у гру яку граю уже півтора року і видаю велику активність у ній без " Запису екрану"? Я заходжу у гру щоб відихнути, а не познімати відео... Я чистий гравець і дуже рідко з'являюсь на форумі так як ознайомлений із правилами проекту. Тобто якщо у мене немає змоги знімати відкати я не маю права проявляти активність у грі? Чі може мені зовсім не заходити у неї так як може виникнути мутація схильна до цієї? Прошу оскарження бану!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
IMG_20240411_193405.jpg

Дата походження: 11.04.2024 о 19:40+-

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
Покарання було видано вірно.

1.3 У кожного хто бере участь у битві повинен бути відкат.
Примітка: Він повинен зберігатися протягом 7 днів.
1.7 Учасник клану зобов'язаний надати відкат з битви протягом 12 годин з моменту запиту.

Покарання: /pban 1-3 дня

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі