Влад Ратушний
Активний
- Реєстрування
- 16 Лип 2023
- Дописи
- 78
- Реакції
- 48
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:Кирило Сьомкін
- Особистий нікнейм:Влад Ратушний
- Суть скарги:Я написав в віп чат лише одне слово м4 і все більше нічого але адміністратор видав мені мут на 30хв за реклама у віп. Я важаю що це не є рикламою тому що я не продавав, не писав яка ціна м4, не писав свій номер, а лише слово м4. Якщо адміністратор незнає що таке рекламувати чи риклама, нехай тоді не видає мут нікому. І я прикріплю відео маленьке там видно що через f8 я зайшов і пролистав чат у верх і там було видно що другого я взагалі не писав те що б стосувалося реклами. Риклама популяризація товарів, видовищ, послуг і т. ін. з метою привернути увагу покупців, споживачів, глядачів, замовників тощо, поширення інформації про когось, щось для створення популярності, а також візуальна та інша медіа-продукція — плакати, оголошення, відеокліпи, що використовуються як засіб привертання уваги потенційних споживачів. ГОЛОВНИЙ АДМІНІСТРАТОР ЗВЕРНІТЬ НА ЦЕ УВАГУ ПОПЕРШЕ ЗМІ НЕ ПРАЦЮЮТЬ ЯК ВИДНО НА СКРИНШОТІ ЩО ДАЛИ МУТ ДРУГИМ ХОЧА Я ТЕЖ КИДАВ ОГОЛОШЕННЯ ПРО КУПІВЛЮ ДЕТАЛІВ АЛЕ НІХТО НЕ ПРИЙНЯВ І ЦЕ ВЖЕ ЦІЛИЙ ДЕНЬ. ТОДІ ПИТАННЯ ЯК ВІДПРАВИТИ ЧИ НАПИСАТИ ЯКЩО У ВІП ЧАТ НЕ МОЖНА???????!!!!!!!!!!!! УБЕРІТЬ ЦЕ ПРАВЕЛО.І Я ДУМАЮ ЩО НЕ ТІЛЬКИ Я ХОЧУ ЦЬОГО.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:18.12.2023