Назар Філюк
FILIUK
- Реєстрування
- 12 Лип 2022
- Дописи
- 101
- Реакції
- 83
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
- Особистий нікнейм: Назарчик Міленинко (Гурцев, змінив нік ) (1845)
- Суть скарги: Даний адміністратор видав мені покарання за "ДМ", хоча на фрапсі в скарзі видно, як дана особа зупинилася і спеціально повернула прямо в машину мого товариша. Нас через це заносить і ми влітаємо в стовб, після чого ми виходимо і просимо в нього рем комплект. Святослав Наконечний зверхньо з нами спілкується словами "ти на рємочку не заслужив". Коли ми тільки підійшли я прошу в нього опустити вікно 2 рази аби пересвідчитись, що він не в клані з яким у нас війна. Пізніше мій товариш ТРИ РАЗИ каже йому "опусти вікно" він нас ігнорує, через це ми й можемо вважати що він у клані з яким у нас війна (ми ж не бачимо в якому він в клані та чи в ньому він взагалі із закритим вікном) тому вбиваємо його. Також адміністратор Кирило Сьомкін не бачить в кінці фрапсу явного порушення МГ (словами "на форум") та розмови в ноці. Докази прикріплю нижче.
тиць
тайм коди: 0:10 зверхня розмова з моїм товаришом "за шо тобі ремочку ти не заслужив" 0:41 МГ "на форум", 0:50 розмова в ноці.
Це вже не перша скарга на даного адміністратора за не правильний розгляд скарги - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 07.01.2024