Відмовлено Кирило Сьомкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хикару Хард

Поважний гравець
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
48
Реакції
129
Бали
36
Вік
19
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Хирург Кензо
  3. Суть скарги: Добрий вечір, шановна адміністрація, хочу справедливого рішення або пояснень з приводу даної ситуації. Адміністратор Кирило Сьомкін не допустив мене до битви за картель по причині бану на іншому сервері за образу родичів гравця, але тут вказано, що серйозними порушеннями є використання ПЗ, обман адміністрації, образа адміністрації. Якщо ж і образа родичів гравця теж є серйозним порушенням, то скажіть за яке "несерйозне порушення" можна отримати бан? Також хочу зауважити, що мене схвалили на битву за картель на 03 сервері вкладення, яка відбувалася також сьогодні , як можна пояснити те, що на одному сервері мене ГС Неоф допускає, а на іншому ЗГС Неоф - не допускає? Правила для всіх серверів написані однаково. Прошу уважно розглянути всі вище написані мною слова і прийняти справедливе рішення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ось
  5. Дата походження: 20.04.2024

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Заявка може бути відхилена, якщо обліковий запис гравця на інших серверах, перебуває у блокуванні за серйозні порушення. (Використання сторонніх ПЗ, обман адміністрації, образа адміністрації і т.д.).
Ви були заблоковані за образу родичів, а ця причина рахується як серйозне покарання, тому дії адміністратора правомірні.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі