Відмовлено Кирило Терехов // Незаконне затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Кирило Терехов
2. Особистий нікнейм: Іван Черногуз
3. Суть скарги:Данна персона підійшла до мене та почала затримання не обяснивши причин, Потім виписала ще один розшук хоч я нічого не робив. Попрошу покарати данну людну доганою або навіть звільненням
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:04.04.2023

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Кирило Терехов
2. Особистий нікнейм: Іван Черногуз
3. Суть скарги:Данна персона підійшла до мене та почала затримання не обяснивши причин, Потім виписала ще один розшук хоч я нічого не робив. Попрошу покарати данну людну доганою або навіть звільненням
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:04.04.2023

Якщо потрібні ще якісь докази то я їх надам

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Доброго вечора, я генерал НПУ м. Дніпра і це мій підлеглий. На мою думку, Ваше відео не відображає повний контекст ситуації. Надайте більше доказів.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
Доброго вечора, я генерал НПУ м. Дніпра і це мій підлеглий. На мою думку, Ваше відео не відображає повний контекст ситуації. Надайте більше доказів.
Ваш підлеглий повинен був пояснити причину затримання та додаткової статі + він не дістав по РП КПК та не відіграв випису статті

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Ваш підлеглий повинен був пояснити причину затримання та додаткової статі + він не дістав по РП КПК та не відіграв випису статті
Знову-таки питання: де повна картина всієї ситуації? Те що він не відіграв КПК по РП—про це я проведу профілактичну бесіду, а причина додаткової статті може полягати в початковій картині. Банальне, проникнення на територію ДСНС з якоюсь деструктивною метою.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
Знову-таки питання: де повна картина всієї ситуації? Те що він не відіграв КПК по РП—про це я проведу профілактичну бесіду, а причина додаткової статті може полягати в початковій картині. Банальне, проникнення на територію ДСНС з якоюсь деструктивною метою.
Ахах гаразд зараз надам відео

Останнє редагування:

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
Триайте посилання + до цього є правило кланів 5.1 Через численні зриви РП та масового ДМ кланам заборонено перебувати на території ДСНС [КПЗ 200 хвилин] і я би не став проникати на територію щоб посидіти лишніх 200 хвилин

Кирило Кондратюк

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
70
Реакції
190
Бали
48
Триайте посилання + до цього є правило кланів 5.1 Через численні зриви РП та масового ДМ кланам заборонено перебувати на території ДСНС [КПЗ 200 хвилин] і я би не став проникати на територію щоб посидіти лишніх 200 хвилин
І тут ми бачимо причину затримання. Ви старались привласнити державні кошти. В реальності також будете кричати про безпідставне затримання, коли зливатимете з машини бензин?

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Даю попередження не флудити

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
І тут ми бачимо причину затримання. Ви старались привласнити державні кошти. В реальності також будете кричати про безпідставне затримання, коли зливатимете з машини бензин?
Даю вам мою останню відповідь з моєї сторони:
1.Коли я спитав причина затримання то він промовчав і далі мене пакував в наручники.
2. За то що я зливав бендзин з державного транспорту то за це надається штраф, а не тюрма (дивлячись що саме я викрадаю в державі)
Дякую за увагу

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153

Зачинено за отношений у скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі