Розглянуто Кирило Шило Нонрп Держ для ГС держ \

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
646
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Федя Батурінець
2. Нікнейм порушникаКирило Шило
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:

закафал мене переодягнутого але доказів не було прошу запросити у пана Кирила
Далі привели не надали докази і Наше нонрп держ заключається в том що Кирило Кидає мені 3 вимоги надати паспорт кали я бляха стою в трусах
Раніше за таке порушення можна було отримати ЗЧС . Лол я стою в трусах який паспорт і знаходжусь в кайданках і він мені кидає вимоги і видає рошук замість того Щоб спокійно пробити по відбитку. Я ажаю так як це не перша скарга даного працвника потрібно звільнити
тому прошу ГС Запросити повні докази затримання у кирило і з моїх доказів видати покарання За нонрп держ якщо Ви пане Ярослав так не важаєте то прошу надати офіцйну аідповідь . Дякую Увагу сподіваюсь скаргу буде розглянуто обйективно І чесно

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відео клік Тайм коди ( 0.50 - 0.55 головне порушення) далі дивіться якщо цікаво
6.Дата порушення = 27.11.2025

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,568
Реакції
1,649
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:
Те що ви знаходились в один трусах, можна відносно вважати перетягом РП ситцуації на свій бік, оскільки за правилами кожен гравець повинен мати при собі всі необхідні документи незалежно від ситуації. Стосовно ситуацією з обшуком то гравець отримає догану, оскільки я відео доказу не бачив, а за логуванням у увас нічого не зникло.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі