Розглянуто Кирил Артемчук \ Порушення правил лідерів Держ.Організацій (8.5 - Лідер зобов'язаний заповнити підфорум самостійно, 8.6 - Заборонено копіювати теми)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсеній Кизима

Поважний гравець
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
145
Реакції
233
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Кирил Артемчук
  2. Особистий нікнейм: Арсеній Алимов
  3. Суть скарги: Діючий лідер УЗ - Кирил Артемчук, повністю скопіював більшу частину форуму минулого лідера, що є забороненим правилами лідерів Державних організацій. Теми були ПОВНІСТЮ скопійовані! По перше є скріншоти там де Лідер УЗ навіть не змінив "З повагою Начальник УЗ - Арсеній Алимов" і там видно що все було повністю скопійовано. Скопійовано було такі теми: 1. Реєстрація ОТЗ 2. Ідеї що до покращення УкрЗалізниці 3. Подорожі та їх маршрути 4. Правила доповідей в рацію під час рейсу (змінені тільки коди) 5. ПТЕ - Правила Технічної Експлуатації 6. Правила безпеки УЗ 7. Правила інструкторів 8. Правила оформлення пояснювальної записки (в зразку навіть написано про подання пояснювальної записки на моє ім'я).
    Також в мене збережені мої теми з форуму на телефоні у замітках (там є дата написання теми. При потрібності надам докази ГС ДЕРЖ \ ЗГС ДЕРЖ)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 12.05.2024

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Згідно правил Лідерів Держ.організацій: 6. Заборонено копіювати теми, повідомлення та іншу інформацію з інших серверів Ukraine GTA, в правила не написано, що не можна копіювати теми минулих лідерів також Лідер переробив форум самостійно так як всі теми були створені з нуля.
На рахунок (в зразку навіть написано про подання пояснювальної записки на моє ім'я)з цього приведу проведу з лідером профілактичну бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі