Тарасік Альварез
Technical Support Ukraine Games Team
- Реєстрування
- 20 Кві 2024
- Дописи
- 103
- Реакції
- 63
- Бали
- 33
- Нікнейм лідера/заступника: Кирил Артемчук
- Особистий нікнейм: Ян Авемі
- Суть скарги:
Неадекватна поведінка, MG, а також неадекватні висловлювання.
А також порушення правил лідерів. А також неадекватно висловлювався в офіційному discord сервері "Ukaraine GTA 03" та кікав з войса без причини. Без role play відігровки переодягався, бавились з підвищеннями при цьому забули, що вони відіграють ролі своїх Role Play персонажів, порушуючи правила лідерів, виражаючись неадекватно адміністратор Євген Рибальченко попросив у лідера так не виражатись, а той в свою чергу - проігнорував, а також порушення загальних правил discord сервера "Ukraine GTA"
16. Неадекватна поведінка (на розсуд адміністратора) -Карається: 4 год мут/Бан акаунту 3 дні.
1. Лідер (керівник) - особа, яка керує і несе відповідальність за довірену організацію перед адміністрацією сервера і всім сервером загалом. Лідер - це особа фракції, зобов'язаний поводитися належним чином лідеру і подавати приклад підлеглим.2. Вживати мат у ООС чаті. В IC чаті використовувати мати дозволено тільки за необхідності, не зловживаючи ним.
6. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого.
Мені особисто не схоже було, що Кирил Артемчук приставляє фракцію належним чином, а його заступник це підкреслює. Як на мене це некоректні дії лідера які особисто в мене викликали поганий настрій, мені не приємно було це слухати, а ще більше не приємно було коли лідер використовував роль "Лідер Організації" в особистих цілях. На доказі видно що лідер та його заступник поводилися як діти - неадекватно, бігали кричали "А як підвищитись?", також створювали провокації до мого ігрового персонажа.
Дякую за увагу!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ #1 Доказ #2 Доказ #3 Доказ 4
Прошу розглянути доказ №3 він трішки довший як зазначено в правилах,, але вирізати уривки з діалогу я не хочу, але якщо потрібно можу вказають тайм-коди. - Дата походження: 21.05.2024
Слава Україні!