Відмовлено Кирил Дзядевич / Кинув у ЗЧС не по своїм доказам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
95
Реакції
201
Бали
38
Нікнейм лідера/заступника:Кирил Дзядевич
Особистий нікнейм:Денис Литвиненко
Суть скарги: 19.03.2024, генерал ДКВС, після того коли я сказав щоб мене звільнили по переводу до СБУ Д, почав казати що я не вистояв срок на Підполковника, хоча як мені відомо на такому званні немає мінімально/максимально сроку, після чого він почав шукати причини мого звільнення, у ньго був фрапс *клик*
1) Відео-доказ був не від генерала
2) З моменту відео доказу пройшло 10 днів
Генерал та Полковник ДКВС знали про це випадок з ЗСУ, та нічого не зробили, а саме мені сказали "Что у вас там произошло, я не буду тебя увольнять, даже догану не дам" - це я процитував слова Генерала
Прошу прибрати мене з ЗЧС, щоб я міг надалі перевестись до лав СБУ Д (У трудовій написати "Перевід до СБУ Д")
Докази що я в ЗЧС - *клик*
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Давай вище
5. Дата походження:19.03.2024

Останнє редагування:

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Нікнейм лідера/заступника:Кирил Дзядевич
Особистий нікнейм:Денис Литвиненко
Суть скарги: 19.03.2024, генерал ДКВС, після того коли я сказав щоб мене звільнили по переводу до СБУ Д, почав казати що я не вистояв срок на Підполковника, хоча як мені відомо на такому званні немає мінімально/максимально сроку, після чого він почав шукати причини мого звільнення, у ньго був фрапс *клик*
1) Відео-доказ був не від генерала
2) З моменту відео доказу пройшло 10 днів
Генерал та Полковник ДКВС знали про це випадок з ЗСУ, та нічого не зробили, а саме мені сказали "Что у вас там произошло, я не буду тебя увольнять, даже догану не дам" - це я процитував слова Генерала
Прошу прибрати мене з ЗЧС, щоб я міг надалі перевестись до лав СБУ Д (У трудовій написати "Перевід до СБУ Д")
Докази що я в ЗЧС - *клик*
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Давай вище
5. Дата походження:19.03.2024
Вітаю шановний гравець! Стосовно вашого першого порушення, дали час вам виправити свою поведінку, але після того як мені скинули ще фрапси і приїхало СБУ і ЗСУ і вимагали вашого звільнення, я вас звільнив. Стосовно ЗЧС було узгоджено вчора в войсі з ГС Держ. Стосовно цитати, по-перше не так було сказано. Сказано було: "Що там було? На перший раз пробачаємо, але якщо ще будеш творити, будемо видавати покарання". Стосовно мінімального терміну, ви тільки стали і маєте відстояти тиждень, за моїми вимогами, а також лідер вправі відмовити перевод, аргументуючи причини. Я вам їх аргументував

Останнє редагування:

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
А ще з ЗЧС звільнив, бо ви знищували репутацію ДКВС і те саме могло відбутись з іншими фракціями

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі