Відмовлено Кирил Кархарт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
56
Реакції
28
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Кирило Кархарт
Особистий нікнейм: Метью Дрейк
Суть скарги: Данний адміністратор відкинув мене в в'язницю на 2:40 години із-за того що я стояв афк 3 хв і не відкривав контейнери. В самій в'язниці я викликав адміністратора і спитав де можна ознайомитися з правилами ставок на контейнери що не можна стояти афк і не відкривати контейнер він відповів "ГА сказав видавати" такого поняття немає на форумі, я спитав ще раз, де прочитати правила він відповів "немає в правилах" тобто можна вважати що відкинули нізащо. Прошу провести бесіду з цим адміністратором
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
IMG_20250718_002125_027.jpg
IMG_20250718_005313_580.jpg
IMG_20250718_005316_036.jpg

Дата походження:18.07.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,100
Реакції
878
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Обґрунтовуючись правилами Ukraine GTA
1.14. Адміністрація може відхилитись від встановлених нормативів та видати менш / більш суворіше покарання. Гравці з високим рівнем отримують покарання суворіші ніж гравця з низьким рівнем, так як повинні знати правила та не порушувати їх.
та
1.15. Головна адміністрація залишає за собою право відійти від встановлених нормативів для вирішення ситуації (що можуть бути не описаними правилами тощо в залежності відситуації, яка трапилась), або покарати гравця більш суворіше ніж зазначено, спираючись на тяжкість порушення, багаторазовість порушень цих чи інших.
ГА/ЗГА залишає за собою право встановлювати внутрішні правила.
У зв'язку з доволі частим фармом грошей, та купівлею контейнерів по мінімальній вартості, ми дали адміністрації вказівку на видачу покарання
Відмовлено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі