Відмовлено Кирил Кондратюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Кирил Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Хелл
  3. Суть скарги: Ми з сокланівцями та іншими кланівцями напали на ВЧ з дотриманням усіх правил, нас було багато. Потихеньку кількість кланівців на ВЧ почала падати.
    Ми з другом бігали та вбивали гос. , але незабаром нас відкидує Кондратюк за порушення правила 2.1.
    Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 3-х осіб. | Деморган 60 хвилин, але у данного правила є примітка, а саме Примітка: кількість нападників враховується під час перетину забору.
    Звідси питання до адміністратора, за що він нас посадив? Перетинало забор нас 4 людини. Він каже що типу потім всіх вбили та через те що ми залишились вдвох та не вийшли він нас відкинув. Тож прошу цього адміністратора щоб він показав правило про котре він говорить,тому що на форумі я лише бачу що правило 2.1 враховується при перетині забору.
    Звідки ми маємо знати скільки наших людей залишилось на ВЧ коли воно дуже велике і по ньому бігає куча міток ( як в фракційних скінах, так і госка котра біжить у своїх скінах котрий може носити люба людина з клану) , в нас немає ВХ та можливості підбігати до кожного і дивитись чи з клану він.

На цьому відео видно як у 17:48 ми бігаємо у трьох, та вже через 5 хвилин нас відкидують. Але чисто фізично ми не встигли би вибігти за такий час, оскільки поміж нами з виходом біля води було дужо багато госки. При тому вони багоюзили стрільбу через кермо та не випускали нас с бункеру. Якщо адміністратор має докази "нашого порушення", то у нього на відео повинен бути багоюз котрий він проігнорував або заблатив госку і відкинув тільки нас. Прошу передивитись відеодоказ.
    Тож прошу або покарати адміністратора якщо я правий. Але якщо всеж я не правий, то написати це правило нормально, оскільки не написано що робити після того як вас залишилось меньше 3-ох осіб на ВЧ, хоч при перетині паркану було 3+.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 30.01.2025

Останнє редагування:

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скрагу, можу винести наступний вердикт:
Покарання видано доцільно. Ви б могли вийти з бункеру іншим виходом та намагатись покинути територію, але Ви продовжували стрілятись з держ. сліжбовцями.
З приводу багоюзу від держ. структур, з адміністратором буде проведено бесіду, щоб уважніше слідкував. Але якщо у Вас є докази, можете подати скаргу на форум.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі